.
.

Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021

Κάλεσμα του Ορειβατικού Συλλόγου Καρδίτσας για την συγκέντρωση στον Τύμπανο.

Οι πεζοπόροι, οι ορειβάτες και οι φυσιολάτρες, μαζί με όσους νοιάζονται γενικότερα για την «προστασία της ορεινής φύσης και την διάδοση της αγάπης και του σεβασμού προς το φυσικό περιβάλλον », αγωνιούν για την επικείμενη τερατώδη αλλοίωση του ορεινού περιβάλλοντος.

Πολιτιστικός Σύλλογος Αμάραντου Καρδίτσας: "Τα βουνά εκτελούνται – Σώστε τα Άγραφα"

Φίλοι των πολιτιστικών συλλόγων της Καρδίτσας, που νυχθημερόν αγωνιζόμαστε,  μέσα από τη συμμετοχή μας στα διοικητικά συμβούλια, για το μέλλον των ορεινών κοινωνιών μας, τη διατήρηση του πολιτισμού και της παράδοσης του τόπου μας  και για τη σύσφιξη των σχέσεων των νεότερων γενεών, ερχόμαστε αντιμέτωποι με μια πρωτοφανή απειλή της πολιτείας,  που στόχο έχει να εξαφανίσει, κυριολεκτικά, κάθε αξία του τόπου μας.

Με σύμβαση ενεργειακής απόδοσης οι αλλαγές στον ηλεκτροφωτισμό του Δήμου

Με κατά πλειοψηφία απόφαση, που έλαβε την Πέμπτη 15 Ιουλίου, το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας, η χρηματοδότηση της Ενεργειακής Αναβάθμισης-Αυτοματοποίησης του Συστήματος Ηλεκτροφωτισμού Κοινόχρηστων χώρων του Δήμου, θα γίνει με Σύμβαση Ενεργειακής Απόδοσης(ΣΕΑ).

Εξόρμηση για την προστασία του χωριού της Οξυάς: "Ας είμαστε όλοι εκεί!!!"

Πολλοί θα θυμούνται τα λόγια όσων διατράνωναν ότι στην περιοχή του Τυμπάνου και στη θέση «Αέρας – Αφεντικό», όπου σχεδιάζεται ο ομώνυμος αιολικός σταθμός της ΔΕΗ – Ανανεώσιμες», το μόνο που επρόκειτο να συμβεί θα ήταν η εγκατάσταση μικρού αριθμού και μεγέθους ανεμογεννητριών, χωρίς – υποτίθεται – καμία αισθητή επέμβαση στο περιβάλλον.

Κ. Παπαλός στο Δ.Σ.: Βελτιωμένη από αύριο (16/7) η ύδρευση στην κοινότητα Ραχούλας

Ενημέρωση για το πρόβλημα υδροδότησης που αντιμετωπίζει η Ραχούλα, έκανε κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Κώστας Παπαλός, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι από αύριο 16 Ιουλίου θα έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Μάττας στο Δ.Σ.: Εντός χρονικών ορίων θα υλοποιηθεί η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας στην Καρδίτσα

Ερώτηση για την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας της Καρδίτσας, και τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται, κατέθεσε, με αφορμή σχετικό ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Βασίλης Κρανιάς.

Παρατάσεις αεροπορικών οδηγιών ανακοίνωσε η Υ.Π.Α.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό την μείωση του αριθμού των τρίτων χωρών, από τριάντα δύο (32) σε τριάντα (30), των οποίων οι μόνιμοι κάτοικοι θα εισέρχονται στην Ελλάδα, πλέον των χωρών της ΕΕ και της Συμφωνίας Σένγκεν και τις νέες παρατάσεις, έως την Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021 και ώρα 06:00 το πρωί, των αεροπορικών οδηγιών (notam) με τις προϋποθέσεις εισόδου στην ελληνική επικράτεια για πτήσεις εξωτερικού που έχουν ως στόχο τον περιορισμό της διασποράς της νόσου COVID-19.

Επικαιροποίησε το αίτημα για αποζημιώσεις στο 100% από τον "Ιανό" το Δ.Σ. Καρδίτσας

Σε επικαιροποίηση του αιτήματος για αποζημιώσεις στο 100% της ζημιάς από τον "Ιανό" προχώρησε στην συνεδρίαση της Πέμπτης 15 Ιουλίου το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ