.
.
.
.

Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2021

"Η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ στηρίζει έμπρακτα την αναφορά της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα ενάντια στην εγκατάσταση αιολικών πάρκων στα Άγραφα"

Στην Επιτροπή Αναφορών (PETI) του Ευρωκοινοβουλίου συζητήθηκε την Πέμπτη 2 Σεπτέμβρη η αναφορά που κατέθεσε η «Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα για τα Άγραφα» σχετικά με το σχέδιο εγκατάστασης πάνω από 650 ανεμογεννητριών στα Άγραφα, σε υψόμετρα ακόμη και 2000 μέτρων μέσα σε δασικές εκτάσεις ή και προστατευόμενες περιοχές, περιοχές φυσικού κάλλους αλλά και τόπους ιστορικής μνήμης όπως η Νιάλα.

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα στέγασης ακαδ. έτους 2021-2022

Ενημερώνουμε τους φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ότι έχουν αναρτηθεί τα αποτελέσματα των αιτήσεων για διαμονή στις Φοιτητικές Εστίες Λάρισας-Καρδίτσας για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.

Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου το ετήσιο Μνημόσυνο της Αναστασίας Τσιμουράκου

Τελούμε την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της κοινότητας Γεωργικού Καρδίτσας το ετήσιο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής της Αγαπημένης μας Μητέρας, Γιαγιάς, Αδελφής και Θείας Αναστασίας Τσιμουράκου.

Διευκρινίσεις για τη λειτουργία των Α.Ε.Ι. και τα μέτρα πρόληψης και προστασίας από τον κορoνοϊό

Το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους φοιτητές ότι η διεξαγωγή των εξετάσεων κατά την επαναληπτική εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους όρους που ίσχυσαν και κατά την εξεταστική του εαρινού εξαμήνου 2021.

Θ. Πλεύρης: Άμεση επιστροφή στην εργασία των υγειονομικών που θα εμβολιαστούν

Τροπολογία για την άμεση επιστροφή στην εργασία όσων υγειονομικών εμβολιάζονται προωθείται από την Κυβέρνηση όπως γνωστοποίησε με δήλωσή του ο νέος Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Σύλλογος Εργαζομένων Γ.Ν. Καρδίτσας: "Νέα κινητοποίηση ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού"

Συνεχίστηκαν οι κινητοποιήσεις  και σήμερα, στην πύλη του Νοσοκομείου μας, ενάντια στην Υποχρεωτικότητα, συμμετέχοντας στην 5ωρη στάση εργασίας ,που είχε προκηρύξει η ΠΟΕΔΗΝ.

Ε.Ο.Δ.Υ. (2/9): 33 νέοι θάνατοι και 2.840 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 22 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ