.
.
.
.

Κυριακή, 05 Σεπτεμβρίου 2021

Δήλωση του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φ. Σερέτη σχετικά με τους εικονικούς εμβολιασμούς στο Κ.Υ. Παλαμά

Σε σχέση με τα δημοσιεύματα για εκτεταμένους εικονικούς εμβολιασμούς στο ΚΥ Παλαμά αναφέρουμε ότι: Το ΚΥ Παλαμά λειτουργεί ως εμβολιαστικό κέντρο από τις 20 Ιανουαρίου.

Βραζιλία - Αργεντινή: Έφοδος της αστυνομίας στο γήπεδο για να συλλάβει 4 Αργεντινούς ποδοσφαιριστές! (+Βίντεο)

Η αστυνομία της Βραζιλίας έκανε έφοδο στον αγωνιστικό χώρο της "Αρένα Κορίνθιανς" του Σάο Πάουλο, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της χώρας με την Αργεντινή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 για να συλλάβει 4 παίκτες της "αλμπισελέστε".

Οι πληρωμές από Υπ. Εργασίας, e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ για την περίοδο 6-10 Σεπτεμβρίου

Η καταβολή των αποζημιώσεων ειδικού σκοπού για τις αναστολές συμβάσεων εργασίας Αυγούστου περιλαμβάνεται μεταξύ των προγραμματισμένων πληρωμών από υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ για την εβδομάδα 6-10 Σεπτεμβρίου.

Ανακοίνωση της Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Ν.Κ. σχετικά με το θέμα των εικονικών εμβολιασμών στο Κ.Υ. Παλαμά

Ως νοσοκομειακοί γιατροί μας προβληματίζει το γεγονός της συνδιαλλαγής και του ζητήματος των εικονικών εμβολιασμών που προέκυψε στο ΚΥ Παλαμά και το καταδικάζουμε εφόσον επιβεβαιωθεί και αποκαλυφθεί όλο το εύρος του.

Ε.Ο.Δ.Υ. (5/9): 43 νέοι θάνατοι και 1.291 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 14 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 5 Σεπτεμβρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Αστ. Βασιλάκος: "Αμίαντος σκεπάζει τον οικισμό των σεισμοπλήκτων στο Μουζάκι"

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες

Ύστερα από διαμαρτυρίες κατοίκων του Οικισμού Σεισμοπλήκτων Μουζακίου και κατόπιν αυτοψίας διαπιστώσαμε ότι, οι περισσότερες από τις αμιαντοσκεπές των σπιτιών τους παραμένουν στη θέση τους, παρά τα εμφανή σημάδια «κούρασης» λόγω διατάραξης, επιβάρυνσης και πεντηκονταετούς θητείας (1974).

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ