.
.
.
.

Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2021

Νέα αντικατάσταση μελών στο Δ.Σ. Λουτρών Σμοκόβου και "μύδροι" της μειοψηφίας κατά της Δημοτικής αρχής Δ. Σοφάδων για απροθυμία λειτουργίας τους

Άλλη μια φορά συζητήθηκε στη σημερινή (Δευτέρα 6/9) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σοφάδων, το μείζον ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με την αδυναμία λειτουργίας των Λουτρών Σμοκόβου και τις συνεχείς παραιτήσεις Προέδρων και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εν λόγω Επιχείρησης «ΔΟΛΟΠΙΑ Α.Ε. – Ο.Τ.Α.».

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 49 δικαιούχοι για το επίδομα των 600 ευρώ στους βοηθητικούς χώρους

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα των πρώτων βιοτικών αναγκών (600 ευρώ) που αφορά δικαιούχους βοηθητικών χώρων υπέγραψε την Τρίτη (9/2) ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος.

Χαμηλός ο αριθμός νοσηλευόμενων από COVID-19 στο νοσοκομείο Καρδίτσας

Δεν διαφοροποιήθηκε, σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα ο αριθμός νοσηλευόμενων από COVID-19 στο νοσοκομείο Καρδίτσας, αντίθετα παρουσιάζει μία αξιοσημείωτη σταθερότητα.

Θεμιστοκλέους για Κ.Υ. Παλαμά: Δεν υπάρχουν ενδείξεις για εκτεταμένη διενέργεια εικονικών εμβολιασμών

Δηλώσεις σχετικά με τους εικονικούς εμβολιασμούς στο Κ.Υ. Παλαμά πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους κατά την καθιερωμένη ενημέρωση της Δευτέρας από το Υπουργείο Υγείας.

Απόστολος Πίτσαβος: "Η οδός Δ. Εμμανουήλ να μετονομασθεί σε οδό Μ. Θεοδωράκη"

Η Καρδίτσα, συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος για το θάνατο του μοναδικού ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, πρέπει να δώσει το όνομά του σε μία κεντρική οδό της, τιμώντας έτσι αυτόν το γίγαντα της μουσικής, τον παγκόσμιο πολίτη, τον ακούραστο αγωνιστή της ελευθερίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Η περιπέτεια του 62χρονου ψαρά Α. Μόσχα που πάλεψε με τα κύματα

Πέντε ημέρες πάλευε με κύματα ύψους πέντε μέτρων, μέσα σε ένα μικρό φουσκωτό σκάφος που ανεβοκατέβαινε σαν τσόφλι, στα ανοιχτά της θάλασσας. Δίχως νερό, δίχως φαγητό, με μοναδική προστασία μία πετσέτα, κατάφερε να μείνει ζωντανός.

Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Καρδίτσας στο Νοσοκομείο Καρδίτσας

Συνάντηση με τον Σύλλογο Εργαζομένων, τον Σύλλογο Ιατρών και τον αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας για το κρίσιμο θέμα της εφαρμογής του νόμου περί του εμβολιασμού του προσωπικού του ΕΣΥ, είχε αντιπροσωπεία του τμήματος Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής της Ν.E. του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Καρδίτσας, αποτελούμενη από τους: Χρυσούλα Κατσαβριά Σιωροπούλου - πρώην βουλευτή, Βάϊο Βαρελά - πρώην διοικητή Γ.Ν.Κ. και τον γιατρό Νέστωρα Καραγιώτα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ