.
.
.
.

Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2021

Πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες στο Λαογραφικό, Αρχαιολογικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Οξυάς

Εκλογές, όπως είχε ανακοινωθεί σχετικά, πραγματοποιήθηκαν, την Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021, στο Λαογραφικό, Αρχαιολογικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Οξυάς «το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας», τηρουμένων όλων των ισχυόντων για τον covid – 19 μέτρων.

Καρδίτσα: Σκόρπισε νοσταλγία το εντυπωσιακό "Πάρτι αναμνήσεων" (+Φώτο +Βίντεο)

Μια βραδιά γεμάτη πανέμορφη μουσική γεμάτη νοσταλγία, χάρισε στους Καρδιτσιώτες, την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, μία από τις πλέον ιστορικές και ένδοξες μπάντες της χώρας  και μια από τις καλύτερες της Ευρώπης, η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού.

Μέσω Σ.Δ.Ι.Τ. ο εκσυγχρονισμός αρδευτικών δικτύων του ΤΟΕΒ Ταυρωπού και το δίκτυο άρδευσης στα Ορφανά

Το σχέδιο για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του αρδευτικού δικτύου στους κάμπους της χώρας, με στόχο τη βελτίωση των εδαφών που στηρίζουν την ελληνική αγροτική παραγωγή διαρθρώνεται με εννέα ΣΔΙΤ (Συμπράξεις Δημόσιου-Ιδιωτικού Τομέα) και 18 επενδύσεις.

Ανακοίνωση της Κοινής Δράσης Εκπαιδευτικών Καρδίτσας σχετικά με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Καλή σχολική χρονιά! Καλή δύναμη σε εκπαιδευτικούς και γονείς! Καλή πρόοδο στους μαθητές μας! Πάντα τέτοια εποχή οι ευχές είναι ευπρόσδεκτες και απαραίτητες. ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΟΜΩΣ αφού μετά από δυο χρόνια πανδημίας το τοπίο στην εκπαίδευση και σε όλη την κοινωνία είναι ζοφερό.

Ιανός: Σε κατάσταση πολιτικής προστασίας η Π.Ε. Καρδίτσας και άλλες περιοχές της χώρας για άλλους έξι μήνες

Σε κατάταση πολιτικής προστασίας για άλλους έξι μήνες θα παραμείνει ολόκληρος ο νομός Καρδίτσας μετά από σχετικές αποφάσεις που έλαβε την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Β. Παπαγεωργίου όπως καταγράφει το Karditsalive.Net.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ