.
.
.
.

Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022

"Πράσινο φως" για την Αναγέννηση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού

"Πράσινο φως" πήρε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η Αναγέννηση για την μετοχική της σύνθεση ενώ αντίθετα αναβολή πήραν οι υποθέσεις άλλων δύο ομάδων του 1ου ομίλου της Super League 2 και συγκεκριμένα του Θεσπρωτού και της Καβάλας.

Ανακοίνωση του Συνδικάτου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων ν. Καρδίτσας για το θάνατο του εργάτη στα Καλύβια Πεζούλας

Το Συνδικάτο Οικοδόμων εκφράζει την θλίψη του και τα συλλυπητήρια του, στην οικογένεια και στους συναδέλφους του εργαζόμενου που έχασε τη ζωή όταν χτυπήθηκε από το ρεύμα κατά την διάρκεια εργασιών αποκατάστασης στα Καλύβια Πεζούλας στο δίκτυο της ΔΕΗ.

Επανεκκίνηση πρωταθλημάτων ανακοίνωσε η ΕΠΣΚ

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος – Κυπέλλου της ΕΠΣ Καρδίτσας ανακοινώνεται ότι η επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων δικαιοδοσίας της Ένωσης θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 22-23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022.

Αυτοψία κυβερνητικού κλιμακίου σε Κοσκινά και Καράμπαλη (+Φώτο)

Αυτοψία  στη γέφυρα του Καλέντζη στον Κοσκινά και στη γέφυρα Καράμπαλη στην Καρδίτσα πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής το κυβερνητικό κλιμάκιο που επισκέπτεται τις πληγείσες από το «Διομήδη» περιοχές της Θεσσαλίας υπό τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Χρήστο Τριαντόπουλο το οποίο συνόδευε και ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κων. Τσιάρας, ο βουλευτής κ. Γ. Κωτσός, καθώς και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κων. Αγοραστός και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κ. Νούσιος.

Ε.Ο.Δ.Υ. (14/01): 72 νέοι θάνατοι και 19.772 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 143 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 14 Ιανουαρίου 2022 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ