.
.
.
.

Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022

Επερώτηση του Στ. Ντούρου σχετικά με πώληση και διακίνηση «μαϊμού» φυτωριακού υλικού σε αγρότες

Επερώτηση σχετικά με πώληση και διακίνηση «μαϊμού» φυτωριακού υλικού σε αγρότες κατέθεσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος με την "Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία" Στ. Ντούρος.

Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας: Καταγγελία για πρώην Υπάλληλο - Διευθυντή της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Κατόπιν πλειοψηφικής απόφασης, καταγγέλλουμε την παρουσία και την εμπλοκή στη Δ/νση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Καρδίτσας, του πρώην Δ/ντή της, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε στο τέλος του περασμένου έτους και παρόλα αυτά παραμένει στο πρώην γραφείο του έως αυτή τη χρονική στιγμή χωρίς επίσημη σχέση εργασίας, χρησιμοποιώντας το χώρο, τον υπηρεσιακό υπολογιστή, κτλ

Οι πληρωμές από Υπ. Εργασίας, e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ για την περίοδο 31 Ιανουαρίου - 4 Φεβρουαρίου

Η πληρωμή των τακτικών επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ για τον Ιανουάριο τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου περιλαμβάνεται -μεταξύ άλλων- στον προγραμματισμό των καταβολών του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και των εποπτευόμενων Οργανισμών για την εβδομάδα 31 Ιανουαρίου-4 Φεβρουαρίου. Συνολικά υπολογίζεται ότι θα καταβληθούν περί τα 260,1  εκατ. ευρώ  σε 836,45 δικαιούχους.

Διοικητήριο Καρδίτσας: Διάλυση εργολαβίας και διαδικασία εκκαθάρισης

Σε νέα φάση αναμένεται να μπει σε σύντομο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το έργο του Διοικητηρίου Καρδίτσας, που αποτελεί ένα σύγχρονο "γεφύρι της Άρτας" για το νομό μας.

Δημ. Παπακώστας: "Το μείζον για Νομό Καρδίτσας τα αειφορικα έργα Αχελώου, το υψηλό ΑΕΠ, η συνοχή με ισόρροπη αναπτυξη"

Πολύ σκόνη σηκώθηκε για την τύχη του Νοσοκομείου μας , την δήθεν διαθεση της Κυβέρνησης να το μετατρέψει σε συμπληρωματική δομή Υγείας (πρωτοβάθμια φροντίδα) , να υποβιβάσει γενικά τον κεντροβαρή νομό μας .., σε σχέση με γείτονες Θεσσαλούς .

Επερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης σχετικά με την ακτοπλοϊκή συγκοινωνία των Β. Σποράδων

Επερώτηση προς την περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, σχετικά με προβλήματα στην ακτοπλοϊκή συγκοινωνία των Βορείων Σποράδων κατέθεσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας Αν. Τσιαπλές και Απ. Νάνος.

Ε.Ο.Δ.Υ. (30/01): 97 νέοι θάνατοι και 11.124 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 68 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 30 Ιανουαρίου 2022 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ