.
.
.
.
.

Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022

Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων: "In memoriam στο Γιώργο Γκουσιάρη"

Είχε απλώσει πάλι τα χαρτιά του στο τραπέζι. Στυλό και μολύβια  πολλά γύρω του ανακατεμένα με τις τελευταίες σημειώσεις  για τη Φυσική και τη Χημεία που τις επόμενες μέρες θα έδινε στους μαθητές του … Στους εκατοντάδες μαθητές που κάθισαν στα θρανία της αίθουσάς του από την πρώτη του μέρα ως φροντιστής μέχρι την τελευταία.

Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου ν. Καρδίτσας: Ενημέρωση για το ωράριο λειτουργίας των γραφείων

Λόγω των εκλογών των Συνταξιούχων του Δημοσίου Ν. Καρδίτσας στις 18 Οκτωβρίου 2022, το γραφείο του Συλλόγου θα είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 11.00π.μ ως τις 13.00 μ.μ μέχρι στις 11 Οκτωβρίου.

Ανακοίνωση Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ν. Καρδίτσας για την απόφαση αναστολής των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου από την ΕΠΣ Καρδίτσας

Δυσάρεστη αίσθηση και πολλά ερωτηματικά προκαλεί στην τοπική κοινωνία, η σκοπιμότητα της απόφασης της ΕΠΣ Καρδίτσας να ψηφίσει υπέρ της αναστολής των πρωταθλημάτων στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, κινούμενη εναντίον του νόμου Αυγενάκη.

Ανάβουν "καζάνια" τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου για την παραγωγή τσίπουρου

Από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 δίνεται η δυνατότητα στους μικρούς παραγωγούς τσίπουρου, να ανάψουν τους δικούς τους άμβυκες (καζάνια) ή να απευθυνθούν σε αμβυκούχους για να βγάλουν το τσίπουρο της χρονιάς.

Υπό φύλαξη (!) μέχρι να δημοπρατηθεί το «γιαπί» του Διοικητηρίου

Φυλασσόμενο θα είναι σύντομο χρονικό διάστημα το ημιτελές (γιαπί) κτίριο του νέου Διοικητηρίου Καρδίτσας, όπως αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ