.
.
.
.
.

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022

Μουντιάλ 2022: Τα αστέρια που δεν θα λάμψουν λόγω τραυματισμών και οι αμφίβολοι ενόψει Κατάρ

Με αφορμή τον τελευταίο «άτυχο» ενόψει του Μουντιάλ 2022, Πολ Πογκμπά, το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων παραθέτει τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν αποκλειστεί, λόγω τραυματισμού, από το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο θα διαρκέσει από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου.

Διεθνής Ένωση Αστυνομικών - Τ.Δ. Καρδίτσας: "Στην Άμφισσα ο Κώστας Τριανταφύλλου – Μίλησε για την Αστυνομική Προανάκριση"

Την Τρίτη, 25 Οκτωβρίου η τοπική διοίκηση Φωκίδας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, από κοινού με την αντίστοιχη Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων διοργάνωσαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Άμφισσας ημερίδα με θέμα την «Αστυνομική Προανάκριση». Βασικός ομιλητής της ημερίδας ήταν ο συμπατριώτης μας, κ. Κώστας Τριανταφύλλου, Αστυνομικός Υποδιευθυντής ε.α. και πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων, όπως και επί σειρά ετών μέλος της ΙΡΑ Καρδίτσας.

Προσωρινοί ανάδοχοι για τα έργα καθαρισμού τάφρων και ανακατασκευής τεχνικών στον Ενιπέα και τη Συκεώνα

Την ανάθεση της συμβάσεων  των έργων «Καθαρισμός τάφρων και ανακατασκευή τεχνικού στην περιοχή ποταμού Ενιπέα Δ. Παλαμά Καρδίτσας» και «Καθαρισμός τάφρων και ανακατασκευή τεχνικών στην περιοχή οικισμού Συκεώνα, Δ. Παλαμά Καρδίτσας» ενέκρινε με  κατά πλειοψηφία αποφάσεις η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη σημερινή (31/10) της συνεδρίαση.

Νορβηγία: Το Όσλο αναβαθμίζει το επίπεδο στρατιωτικού συναγερμού από την 1η Νοεμβρίου

Η Νορβηγία, χώρα μέλος του ΝΑΤΟ που μοιράζεται κοινά σύνορα με την Ρωσία στην Αρκτική, θα αναβαθμίσει το επίπεδο στρατιωτικού συναγερμού από αύριο 1η Νοεμβρίου, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Γιόνας Γκαρ Στόρα διευκρινίζοντας πάντως ότι δεν έχει ανιχνευθεί καμία ευθεία απειλή κατά της χώρας του.

Υπεγράφη η υπουργική απόφαση για το «καλάθι του νοικοκυριού»

Υπεγράφη από τον υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. 'Αδωνι Γεωργιάδη η απόφαση για το «καλάθι του νοικοκυριού» το οποίο τίθεται σε ισχύ από μεθαύριο, Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, ανακοίνωσε το υπουργείο δίνοντας παράλληλα στη δημοσιότητα το σήμα με το οποίο θα επισημαίνονται τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτό.

Την τελευταία 6ετία σημειώθηκαν οι τρεις χειρότερες περίοδοι δασικών πυρκαγιών που έχουν καταγραφεί ποτέ στην Ευρώπη

Μέσα στην τελευταία εξαετία έχουν σημειωθεί οι τρεις χειρότερες περίοδοι δασικών πυρκαγιών που έχουν καταγραφεί ποτέ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με το Κοινό Κέντρο Ερευνών (JRC) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το οποίο δημοσίευσε την ετήσια έκθεσή του για τις δασικές πυρκαγιές στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.

Ανακαλύφθηκε ένας από τους μεγαλύτερους δυνητικά επικίνδυνους για τη Γη αστεροειδείς, μαζί με άλλους δύο ακίνδυνους

Μια διεθνής ομάδα αστρονόμων του Αστεροσκοπείου Cerro Tololo Inter-American στη Χιλή εντόπισε για πρώτη φορά τρεις μεγάλους κοντινούς αστεροειδείς, που κρύβονταν έως τώρα από τη λάμψη του Ήλιου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ