.
.
.
.
.

Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022

Εκδήλωση της IVSA Thessaly στην Καρδίτσα για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων (+Φωτο)

Εκδήλωση ενημερωτικού χαρακτήρα για τα νοσήματα των κατοικίδιων ζώων και την άγρια πανίδα της περιοχής πλαισιωμένη με πολλά παιχνίδια για τα παιδιά διοργάνωσε την Τρίτη (4/10) από τις 12π.μ. έως τις 7μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας η IVSA Thessaly, μέλος της παγκόσμιας κοινότητας φοιτητών κτηνιατρικής IVSA (International Veterinary Student Association) σε συνεργασία με τον Δήμο Καρδίτσας με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων.

Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Καρδίτσας: " Όλοι στη Συγκέντρωση την Παρασκευή 7 Οκτώβρη στις 6:30 μ.μ."

Το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Καρδίτσας δηλώνει ότι θα συμμετέχει στην απογευματινή συγκέντρωση την Παρασκευή 7 Οκτώβρη στις 6:30 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας ενάντια στην ακρίβεια που τσακίζει τις λαϊκές οικογένειες, που κουτσουρεύει ακόμα περισσότερο το ήδη μειωμένο λαϊκό εισόδημα.

Καρδίτσα: Με δωρεάν "τσιπάρισμα" γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων (+Φωτο +Βίντεο)

«Με μια απλή επέμβαση στείρωσης θα έχεις ένα ζώο υγιές και βοηθάς στη μείωση των αδέσποτων. Σκέψου! Τα αδέσποτα δεν πέφτουν από τον ουρανό! Είναι αποτέλεσμα γέννας του δικού σου ζώου, του γείτονά σου, του συμπολίτη σου. Πράξε το σωστό…φέρσου υπεύθυνα!»

Στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας το «Πράσινο σημείο» και η προμήθεια κάδων οικιακής κομποστοποίησης στο Δήμο Βόλου

«Πράσινο σημείο» και 2.765 κάδους οικιακής κομποστοποίησης για την καλύτερη διαχείριση των αστικών αποβλήτων αποκτά ο Δήμος Βόλου με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 -2020.

Επίσημο: Ψηφίστηκε ο ενιαίος φορτιστής για smartphones και όλες τις φορητές ηλεκτρονικές συσκευές - Πότε ξεκινά το μέτρο

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έδωσε σήμερα το τελικό πράσινο φως του για την εισαγωγή στην ΕΕ ενός γενικού καθολικού φορτιστή για όλες τις μικρού και μεσαίου μεγέθους φορητές ηλεκτρονικές συσκευές - κινητά τηλέφωνα, τάμπλετ και άλλες κονσόλες.

Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου ξεκινούν οι αιτήσεις για τις επιταγές θεάτρου της ΔΥΠΑ

Αύριο Τετάρτη 05.10.2022 και ώρα 10:00, ξεκινά η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων για το Πρόγραμμα Χορήγησης Επιταγών Θεάματος της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) για την χειμερινή περίοδο 2022-2023.

Μια γέννηση για κάθε τρεις θανάτους στο ν. Καρδίτσας το 2021

Μια γέννηση για κάθε τρεις θανάτους περίπου καταγράφηκε στο σύνολο των Δήμων της Π.Ε. Καρδίτσας το 2021, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία αναφορικά με την εξέλιξη των δημογραφικών μεγεθών στη Χώρα κατά το έτος 2021 που ανακοίνωσε σήμερα (4/10) η Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Διακόπηκε και συνεχίζεται στις 11 Οκτωβρίου η δίκη των "4" για τα επεισόδια έξω από το Δημαρχείο Καρδίτσας

Την ερχόμενη Τρίτη 11 Οκτωβρίου θα συνεχιστεί η δίκη των τεσσάρων πολιτών που κατηγορούνται για τα επεισόδια που σημειώθηκαν τον Αύγουστο του 2019 έξω από το Δημαρχείο Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ