.
.
.
.
.

Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022

Αγωνιστική Ενότητα Συνταξιούχων Δημοσίου: "Για τη συγκρότηση του Δ.Σ. του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου και τη συμπεριφορά των μελών της πλειοψηφίας"

Η ‘’Αγωνιστική Ενότητα Συνταξιούχων Δημοσίου’’ ενημερώνει τους συνταξιούχους και όλους τους Καρδιτσιώτες ότι την Τρίτη 1/11/2022 συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 25/10/2022 με μοναδικό θέμα την συγκρότηση σε σώμα.

Προσφορά βιβλίων στη Λαϊκή Βιβλιοθήκη Καρδίτσας "Η Αθηνά"

Ο συμπολίτης μας γιατρός και πρώην πρόεδρος του Συλλόγου της Λαϊκής Βιβλιοθήκης «Η ΑΘΗΝΑ»  Αλέκος Καντερές, εκτιμώντας την αναγκαιότητα εμπλουτισμού με βιβλιακό υλικό νέων εκδόσεων, έκανε για ακόμα μια φορά μια αξιέπαινη προσφορά βιβλίων αξίας αρκετών εκατοντάδων ευρώ.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στον Εισαγγελέα 7 υποθέσεις σε Τρίκαλα, Λάρισα και Αττική που εντοπίστηκαν παρατυπίες στη λήψη ενισχύσεων

Ως αποτέλεσμα της Ανάλυσης Κινδύνου που εφαρμόζει ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., σε συνδυασμό με στοιχεία από καταγγελίες που ήρθαν σε γνώση του, και μετά τη διεξαγωγή επιτόπιων ελέγχων διερεύνησης αυτών, για την διαπίστωση της τεχνητής δημιουργίας προϋποθέσεων με σκοπό τη λήψη ενισχύσεων, από αιτούντες κατανομής Δικαιωμάτων Εθνικού Αποθέματος ετών 2020 και 2021, προέκυψαν για επτά αιτούντες (7), ισχυρές ενδείξεις και αποδείξεις διάπραξης παρατυπιών.

Δ.Σ. Καρδίτσας: Κατά πλειοψηφία η διατήρηση των ανταποδοτικών τελών στα περσινά επίπεδα

Με την μείζονα μειοψηφία και την παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης να μειοψηφούν και να ζητούν μείωση, εγκρίθηκε  κατά πλειοψηφία, από το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας, η πρόταση της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου για διατήρηση των ανταποδοτικών τελών στα περσινά επίπεδα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ