.
.
.
.

Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022

Η τεχνητή νοημοσύνη της Google Deep Mind έμαθε να παίζει πολύ καλά και Stratego!

Άλλο ένα «ανθρώπινο» σκαλοπάτι ανέβηκε η τεχνητή νοημοσύνη, καθώς ερευνητές της βρετανικής εταιρείας Deep Mind, θυγατρικής της Google, ανακοίνωσαν ότι το νέο "έξυπνο" σύστημά τους DeepNash έμαθε να παίζει -και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο- το δημοφιλές παγκοσμίως επιτραπέζιο παιγνίδι «Στρατέγκο»(Stratego).

Ικανοποίηση ΣΘΕΒ για την παράταση της ψηφιακής απογραφής του χρόνου εργασίας

Την ικανοποίηση των θεσσαλικών επιχειρήσεων εκφράζει ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Γιώργος Ρουπακιάς για την αποδοχή του αιτήματος του Συνδέσμου που αφορούσε στην παράταση της  προθεσμίας για την ολοκλήρωση της ψηφιακής απογραφικής διαδικασίας του ωραρίου απασχόλησης, στο Πληροφοριακό Σύστημα ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ, από όλες τις επιχειρήσεις – εργοδότες του ιδιωτικού τομέα για το σύνολο των εργαζομένων τους, με σύμβαση μισθωτής εξαρτημένης εργασίας.

Η παραπληροφόρηση στο στόχαστρο Μεσογειακού Παρατηρητηρίου

«Δίχτυ ασφαλείας» στην παραπληροφόρηση και τις ψευδείς ειδήσεις «απλώνει» το Μεσογειακό Παρατηρητήριο κατά της Παραπληροφόρησης (MedDMO), ένα ερευνητικό πρόγραμμα που θα καλύπτει τα νοτιοανατολικά ευρωπαϊκά σύνορα, με τη συμμετοχή της Ελλάδας, της Κύπρου και της Μάλτας.

Αβέβαιο και θολό το μέλλον του δρόμου που συνδέει Μουζάκι με λίμνη Πλαστήρα - Προσπάθεια να διατεθεί για μικρά (και μόνο) οχήματα

Η διέλευση λεωφορείων και άλλων βαρέων οχημάτων από τον δρόμο Μουζακίου - λίμνης Πλαστήρα, θα πρέπει να αποκλειστεί τουλάχιστον για όλη την φετινή χειμερινή περίοδο. Τα μικρότερα οχήματα διατηρούν ελπίδες αλλά με βεβαιότητα δεν μπορεί να μιλήσει ακόμα κανένας.

Ανακαλύφθηκε στη Μογγολία νέο είδος σαρκοβόρου δεινοσαύρου με «αεροδυναμικό» σώμα τύπου πιγκουίνου

Ένα νέο είδος μη ιπτάμενου δεινοσαύρου με «αεροδυναμικό» σώμα, παρόμοιο με εκείνο των πιγκουίνων, ανακάλυψαν οι παλαιοντολόγοι στη Μογγολία. 

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου το 40ήμερο μνημόσυνο της Ευθυμίας Γιαννοπούλου

Τελούμε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου  2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου της κοινότητας Ανάβρας Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς και θείας Ευθυμίας Γιαννοπούλου.

4ο ΓΕΛ Καρδίτσας: «Όσοι περισσότεροι εκπαιδευτούν τόσο περισσότεροι θα σωθούν»

Με το παραπάνω μότο, την Πέμπτη  24 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στον χώρο του  4ου Λυκείου Καρδίτσας ενημέρωση-εκπαίδευση από εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ γύρω από ζητήματα που αφορούν στην παροχή πρώτων βοηθειών, καταρχήν στον σχολικό χώρο αλλά και έξω από αυτόν.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ