.
.
.
.
.

Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022

Κάλεσμα της "Συντονιστικής Επιτροπής του μπλόκου στον Ε65" στη συγκέντρωση της Δευτέρας (12/12) στο χώρο της κινητοποίησης

Η συντονιστική επιτροπή μπλόκου στον Ε65 Καρδίτσας χαιρετίζει τους βιοπαλαιστές αγροτοκτηνοτρόφους που βγήκαν για μια ακόμα φορά στον δρόμο του αγώνα, διεκδικώντας αγωνιστικά την ικανοποίηση των αιτημάτων που αφορούν την ίδια την επιβίωσή τους.

Το διαστημόπλοιο Orion της Nasa επέστρεψε στη Γη μετά το ταξίδι του γύρω από τη Σελήνη

Το διαστημόπλοιο Orion της Nasa προσθαλασσώθηκε σήμερα (11/12) στον Ειρηνικό Ωκεανό σηματοδοτώντας το τέλος της επιχείρησης Artemis 1, αφού πέρασε περισσότερες από 25 ημέρες στο διάστημα και ταξίδεψε γύρω από τη Σελήνη, με στόχο να προετοιμάσει την επιστροφή του ανθρώπου στη Σελήνη τα επόμενα χρόνια.

Καρδίτσα: Αναβάλλονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Τρικάλων

Αναβολή πήρε η εκτέλεση εργασιών ασφαλτόστρωσης που είχε γνωστοποιηθεί για αύριο Δευτέρα (12/12) και ως την προπαραμονή των Χριστουγέννων σε τμήμα της οδού Τρικάλων στην Καρδίτσα.

Ημερίδα πραγματοποίησε το Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας στο αμφιθέατρο της Δ.Ε.ΞΥ.Σ.

Πραγματοποιήθηκε στις 09/12/2022, στο αμφιθέατρο του κτιρίου Γ του Τμήματος Τμήμα Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού, ημερίδα με θέμα " ‘Η Θεσσαλία πόλος έλξης για νέες επιχειρήσεις και η επιχειρηματικότητα των νέων στη Θεσσαλία".

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ