.
.
.
.
.

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022

Ερώτηση Βελόπουλου στη Βουλή για την πορεία των αντιπλημμυρικών έργων στην Π.Ε. Καρδίτσας

Ερώτηση στη Βουλή σχετικά με την πορεία των αντιπλημμυρικών έργων στην Π.Ε. Καρδίτσας κατέθεσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και Βουλευτής Λάρισας Κυρ. Βελόπουλος.

Ν.Σ. Καρδίτσας ΑμεΑ: Συμπαράσταση στο δίκαιο αγώνα των αγροτών

Το Σωματείο μας με αφορμή την κινητοποίηση των αγροτών, εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράστασή του στον αγώνα τους για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους, όπως εγγυημένες τιμές στο βαμβάκι και σε όλα τα αγροτικά προϊόντα, άμεση πληρωμή όλων των επιδοτήσεων όπου υπήρξαν μεγάλες περικοπές πρόσφατα, αφορολόγητο πετρέλαιο, πλαφόν στο αγροτικό ρεύμα, αναπλήρωση των εισοδημάτων που θα απωλέσουν με την εφαρμογή της νέας ΚΑΠ, κατασκευή έργων υποδομής και άρδευσης κλπ.

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Τρίτη (13/12) σε κοινότητες του Δήμου Αργιθέας και οικισμούς της Οξυάς

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022 σε κοινότητες του Δήμου Αργιθέας και οικισμούς της Οξυάς από το ΔΕΔΔΗΕ.

Ενημερωτική ομιλία στο Δημοτικό Σχολείο Κέδρου

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και των εκπ/κών του ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΕΔΡΟΥ πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Παρασκευή 9/12/2022 στο χώρο του Δημ. Σχολείου ενημερωτική ομιλία με θέμα: «Ανιχνεύοντας μαθησιακές και συναισθηματικές δυσκολίες του παιδιού και πού απευθυνόμαστε».

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας για 3ωρη στάση εργασίας την Πέμπτη (15/12) και συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία

Συνεχίζουμε – δυναμώνουμε τον αγώνα για εργασία και μισθό με αξιοπρέπεια, υπερασπιζόμαστε τα εργασιακά μας δικαιώματα και το επιστημονικό μας έργο!

Συμπαρίστανται στον αγώνα των αγροτών οι φορείς της Καρδίτσας (+Φωτο +Βίντεο)

Το μήνυμα ότι στον αγώνα που δίνουν δεν είναι μόνοι τους, αλλά έχουν και την  στήριξη της τοπικής κοινωνίας έστειλαν το απόγευμα της Δευτέρας (12/12) οι φορείς της Καρδίτσας στους αγρότες που βρίσκονται από την περασμένη Πέμπτη στον κόμβο του Ε-65 στην Καρδίτσα στο πλαίσιο κινητοποίησης με την οποία διεκδικούν λύση στα οξυμένα προβλήματα και το δικαίωμά τους να συνεχίσουν να καλλιεργούν τα χωράφια τους και να μπορούν να ζουν τις οικογένειές τους με την εργασία τους.

Κανονικά στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Ε65 (Α3) - Ολοκληρώθηκε η κινητοποίηση των αγροτών πάνω σε αυτόν

Ολοκληρώθηκε περί τις 6.30 μ.μ. σήμερα Δευτέρα (12/12) η κινητοποίηση των αγροτών στον κόμβο του Ε65 στην Καρδίτσας και πλέον η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα γίνεται κανονικά όπως γνωστοποίησε η Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ