.
.
.
.

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022

Σύσκεψη εκπροσώπων των ΤΟΕΒ της νοτιοδυτικής Θεσσαλίας στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας

Την Παρασκευή 16.12.2022 έλαβε χώρα συνάντηση στο Δημαρχείου του Δήμου Φαρκαδόνας , παρουσία του Δημάρχου του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Αγναντή Σπυρίδωνα και του Αντιδημάρχου του Δήμου Φαρκαδόνας κ Ιωάννη Γεωργουλόπουλου,

Άρχισαν οι εορταστικές παραγγελίες στα κρεοπωλεία της Καρδίτσας - Ανεβασμένες οι τιμές σε σχέση με πέρυσι

Το εορταστικό τραπέζι αποτελεί πάντα ένα από τα μεγάλα ζητούμενα τόσο για τα Χριστούγεννα όσο και για την Πρωτοχρονιά και ήδη οι Καρδιτσιώτες προετοιμάζονται για να το «φορτώσουν» όπως επιτάσσει η παράδοση.

“Να συμπεριληφθούν οι εργαζόμενοι της Πρόνοιας στη χορήγηση του έκτακτου οικονομικού επιδόματος"

Το Σωματείο εργαζομένων του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες Καρδίτσας εκφράζει τη δυσαρέσκεια και ταυτόχρονα διαμαρτύρεται για την τρέχουσα κατάσταση στην Πρόνοια.

Εκπαιδευτική δράση του ΕΚΑΒ στο Δημοτικό Σχολείο Μητρόπολης

Στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων του ΕΚΑΒ στις σχολικές μονάδες, η εκπαιδευτική ομάδα ΕΚΑΒ του τομέα Καρδίτσας πραγματοποίησε εκπαιδευτικό σεμινάριο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης στους εκπαιδευτικούς και μαθητές του Δημοτικού σχολείου Μητρόπολης από τους διασώστες Ηλία Σδρολια και Δημήτριο Μακρη.

"Φόρεσε" τα γιορτινά του το Μουζάκι

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία του Μουζακίου από τον Δήμο και το «Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητισμός – Πολιτισμός – Νεότητα», η εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ