.
.

Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022

Ν. Αφρική: 9 νεκροί και 40 τραυματίες από έκρηξη βυτιοφόρου κοντά στο Γιοχάνεσμπουργκ (+Βίντεο)

Εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 40 τραυματίστηκαν όταν εξερράγη ένα βυτιοφόρο που μετέφερε αέριο στο Μπόκσμπουργκ, σε απόσταση περίπου 40 χιλιομέτρων ανατολικά του Γιοχάνεσμπουργκ, όπως έγινε γνωστό από τις υπηρεσίες αντιμετώπισης κρίσεων.

Στο 95% η πληρότητα τα Χριστούγεννα στη λίμνη Πλαστήρα - Μετά την Πρωτοχρονιά αυξάνει η διαθεσιμότητα

Ελάχιστα είναι τα δωμάτια που απέμειναν κενά στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα για τα Χριστούγεννα και τα περισσότερα εξ αυτών από τις λίγες έκτακτες ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

«Τρέχουν» οι διαδικασίες για δύο ακόμα αιολικά πάρκα στην περιοχή του Τυμπάνου

Αποφάσεις για την υπαγωγή σε Πρότυπες Περιβαλλοντικές Δεσμεύσεις (ΠΠΔ) δύο ακόμα αιολικών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας εγκατεστημένης ισχύος 4,7 MW και 3,5 MW αντιστοίχως στη ευρύτερη περιοχή του Τυμπάνου των Δημοτικών Ενοτήτων Μουζακίου και Αργιθέας των ομώνυμων δήμων εξέδωσε το Τμήμα Φυσικών Πόρων τη Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας.

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας Κωστή Νούσιου

Γιορτάζουμε και φέτος τη μεγάλη Δεσποτική γιορτή των Χριστουγέννων, που κατά τον ιερό Χρυσόστομο είναι η αγιοτάτη ‘’ μητρόπολις πασών των εορτών’’ και αποτελεί ‘’ το μέγα της ευσεβείας μυστήριον’’.

Την πρώτη εβδομάδα κάθε μήνα οι καταβολές στους δικαιούχους της κάρτας αγορών - Αρχές Φεβρουαρίου η υποβολή των αιτήσεων

Στις αρχές Φεβρουαρίου του 2023 αναμένεται να ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για την χορήγηση της κάρτας αγορών ενώ από το τέλος του ίδιου μήνα εκτιμάται ότι θα γίνουν οι πρώτες πληρωμές οι οποίες και θα ολοκληρωθούν έξι μήνες μετά, δηλαδή τον Ιούλιο του 2023.

Επιστρέφουν στην Ελλάδα αρκετοί από τους επιβάτες του τροχαίου με το λεωφορείο στη Ρουμανία

Επιστρέφουν με πτήσεις στην Ελλάδα σήμερα αρκετοί από τους επιβάτες του τουριστικού λεωφορείου που είχε τροχαίο δυστύχημα χθες στο Βουκουρέστι, με αποτέλεσμα ένας 53χρονος επιβάτης να χάσει τη ζωή του.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ