.
.
.
.
.

Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022

Νέα επερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας για ορεινούς διαπεριφερειακούς δρόμους της Αργιθέας που δεν έχουν ολοκληρωθεί

Το τελευταίο διάστημα, διαβάσαμε σε τοπικά ΜΜΕ, μια ανταλλαγή κατηγοριών μεταξύ του κ. Φ. Αλεξάκου, πρώην Νομάρχη Καρδίτσας και του αντιπεριφερειάρχη κ. Κώστα Νούσιου, αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας, γιατί δεν έγινε εδώ και πάρα πολλά χρόνια η ασφαλτόστρωση των άθλιων χωματόδρομων Βραγκιανά, Ρόγκια- όρια με Ν. Ευρυτανίας και Αργύρι– Γέφυρα Αυλακίου της ορεινής Αργιθέας.

Ο παγετός «έκαψε» καλλιέργειες βρώμης στα Γεφύρια

Με την …ελπίδα ότι οι χειμερινές τους καλλιέργειες γλίτωσαν από τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν στην περιοχή τους στα τέλη του προηγούμενου μήνα με την έλευση της «Ελπίδας» έμειναν τελικά οι αγρότες της περιοχής των Γεφυρίων.

Ε.Ο.Δ.Υ. (12/02): 66 νέοι θάνατοι και 16.442 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 125 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 12 Φεβρουαρίου 2022 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Προς εκμίσθωση για 15ετία και…ριζική ανακατασκευή το αναψυκτήριο Παυσιλύπου

Στη δημοσίευση της διακήρυξης της δημοπρασίας για την εκμίσθωση του αναψυκτηρίου του Παυσιλύπου για χρονικό διάστημα 15 χρόνων και με κατώτατη τιμή πρώτης προσφοράς τα 2000€ μηνιαίως προχώρησε το ΔΣ της Παυσίλυπο ΑΕ ΟΤΑ.

Αθήνα: Μητέρα με τον σύντροφό της, σκότωσε το 7χρονο παιδί της - Το έγκλημα αποκαλύφθηκε μετά από 5 χρόνια

Ένα φρικιαστικό έγκλημα αποκάλυψαν οι αρχές στην Κυψέλη. Μια μητέρα δολοφόνησε μαζί με τον Πολωνό σύντροφο της, το 7χρονο αγοράκι της και για πέντε ολόκληρα χρόνια έκρυβε το πτώμα του στην εργαλειοθήκη στη βεράντα του σπιτιού τους.

Επιστολή Παρ. Ντούρβα στον Δήμαρχο Μουζακίου σχετικά με τον σχεδιασμό κατεδάφισης της παλαιάς γέφυρας Μουζακίου

Κ. Δήμαρχε

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 31/1/2022 ,απαντώντας σε ερώτησή μου για την τύχη της παλιάς γέφυρας Μουζακίου , είπατε πως αυτή θα κατεδαφισθεί και στη θέση της θα γίνει νέα πεζογέφυρα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ