.
.
.
.
.

Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022

Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Σοφάδων την Τετάρτη 16 Μαρτίου

Η Εφορευτική Επιτροπή του Εμπορικού Συλλόγου Σοφάδων ανακοινώνει ότι οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Σοφάδων θα πραγματοποιηθούν στις 16 Μαρτίου 2022 και ώρα 10.00 π.μ. έως 6.00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σοφάδων.

COVID-19: Την Τρίτη 1 Μαρτίου ανοίγει η πλατφόρμα για το εμβόλιο της Novavax

Την Τρίτη (1/3) θα ανοίξει η πλατφόρμα των ραντεβού για τον εμβολιασμό με το εμβόλιο της Novavax και το Σάββατο 5 Μαρτίου θα γίνει ο πρώτος εμβολιασμός με Novavax, αφού η εταιρεία γνωστοποίησε ότι η πρώτη παράδοση θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη.

Δ.Σ. Αργιθέας: Αναβλήθηκε η ενημέρωση για τα αιολικά στην περιοχή «Κατούνα»

Για τη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει με δια ζώσης διαδικασία, μεταφέρθηκε η ενημέρωση του Σώματος για τη κατασκευή αιολικών πάρκων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στα διοικητικά όρια του Δήμου Αργιθέας από τον όμιλο ENERCOPLAN.

Γ. Τσιτσιμπής: "Μέτρον άριστον"

Χάθηκε το μέτρο! Είναι η οδυνηρή διαπίστωση των εφιαλτικών ημερών που ζει η ανθρωπότητα. Γιατί εφιάλτης δεν είναι μόνο το τώρα αλλά και το από δω και πέρα. Τίποτα πλέον δεν είναι και δεν θα είναι ίδιο. Συνεπώς, καλωσορίσαμε στον νέο κόσμο!

Δ.Σ. Αργιθέας: Ούτε μέρα χωρίς φυσική παρουσία δασκάλου το σχολείο Ανθηρού

Στην έκδοση κοινού και ομόφωνου ψηφίσματος, όπου θα επισημαίνεται ότι δεν θα γίνει δεκτό να παραμείνει ούτε μέρα χωρίς φυσική παρουσία εκπαιδευτικού το Δημοτικό Σχολείο Ανθηρού, αποφάσισε να προβεί το Δημοτικό Συμβούλιο Αργιθέας.

Στο ..."χέρι" του Υπ. Υποδομών τα έργα Βραγκιανά - Ρόγκια - Όρια νομού και Αργύρι – Γέφυρα Καταφυλλίου

Στην χρηματοδότηση των διανομαρχιακών οδικών έργων Βραγκιανά- Ρόγκια- Όρια Νομού (6,2 χλμ) και Αργύρι- Γέφυρα Καταφυλλίου(6,4 χλμ) προϋπολογισμού 6.600.000€ και 5.100.000€ αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών προσβλέπει η Περιφέρεια Θεσσαλίας για να επιλύσει το χρόνιο πρόβλημα της οδικής απομόνωσης των κατοίκων της Αργιθέας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής που χρησιμοποιούν τους παραπάνω δρόμους που το 2022 παραμένουν ακόμη χωματόδρομοι παρά το γεγονός ότι εξυπηρετούν τη σύνδεση της ΠΕ Καρδίτσας με τις ΠΕ Ευρυτανίας και Αιτωλοακαρνανίας.

Ανακοίνωση - κάλεσμα της ΕΟΑΣΚ στην κινητοποίηση της 3ης Μαρτίου

Το ΔΣ της ΕΟΑΣΚ χαιρετίζει τους εκατοντάδες αγροτοκτηνοτρόφους του νομού που ξεπέρασαν την ηττοπάθεια και την μοιρολατρία, τα ψεύτικα διλήμματα και τις πιέσεις και βγήκαν στο πανθεσσαλικό μπλόκο της Νίκαιας.

Επιτροπή Ειρήνης Ν. Καρδίτσας: "Να σταματήσει ο πόλεμος και η εμπλοκή της Ελλάδας" (+Βίντεο)

Αντιπολεμική κινητοποίηση πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Καρδίτσας ζητώντας την πλήρη απεμπλοκή της χώρας μας από την «ιμπεριαλιστική σύγκρουση» που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ουκρανία.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ