.
.
.
.
.

Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022

Μαγνησία: Παραδόθηκαν στην κυκλοφορία οι γέφυρες σε Χολόρεμα και Αϊδίνι

Στην κυκλοφορία παραδόθηκαν οι δύο γέφυρες που χρηματοδοτήθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στη θέση Χολόρεμα, στην οδό που συνδέει το Αιδίνι με το Κρόκιο και στην έξοδο του οικισμού Αϊδίνι.

Χρηματοδοτείται η ίδρυση και λειτουργία «Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας ανέργων και μειονεκτούντων πολιτών» στην Καρδίτσα

Την ίδρυση και λειτουργία «Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας ανέργων και μειονεκτούντων πολιτών» χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Καρδίτσα.

Καταγγελία της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εμπόρων έναντι της πλειοψηφίας στο ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εμπόρων καταγγέλλει, την πλειοψηφία στο ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας, εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο «Ενωμένοι Έμποροι», για την στάση τους που απαξιώνει τις συλλογικές διαδικασίες, για τις οποίες μάλιστα έχουν εκλεγεί από τους συναδέλφους της πόλης μας, για να τους εκπροσωπούν, για να παλεύουν για τα συμφέροντα των συναδέλφων μας που πλήττονται βάναυσα.

Μία πρόσληψη συμβασιούχου Κοινωνικού Λειτουργού στον Δήμο Καρδίτσας

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός ατόμου γνωστοποίησε ο Δήμος Καρδίτσας με σκοπό την αντικατάσταση προσωπικού που τέθηκε σε καθεστώς αναστολής καθηκόντων για επιτακτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας.

Στο Ταμείο Ανάκαμψης 70 νέα έργα ύψους 2,4 δισ. ευρώ

Την ένταξη στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας 70 νέων έργων, συνολικού προϋπολογισμού 2,4 δισ. ευρώ, υπέγραψε ο αρμόδιος για την υλοποίηση του «Ελλάδα 2.0» Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, κ. Θόδωρος Σκυλακάκης.

Ε.Ο.Δ.Υ. (14/03): 70 νέοι θάνατοι και 22.694 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 107 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 14 Μαρτίου 2022 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ