.
.
.
.
.

Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022

Οι σχολικοί αγώνες σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ επιστρέφουν!

Μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας οι Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας - Κύπρου προκηρύχθηκαν εκ νέου από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με απόφαση που υπέγραψε την Τρίτη 15 Μαρτίου η Υφυπουργός Ζωή Μακρή.

Εστίαση και διασκέδαση: Μείωση τζίρου - εκτίναξη κόστους και η …δύσκολη απόφαση των αυξήσεων

Συνθήκες μιας «τέλειας καταιγίδας» που απειλεί να σαρώσει τον κλάδο εστίασης και αναψυχής στην Καρδίτσα και να δώσει τη «χαριστική βολή» σε πολλές επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν ήδη πρόβλημα επιβίωσης, έχουν δημιουργήσει τους τελευταίους μήνες και ιδιαίτερα την περίοδο που διανύουμε, οι εκρηκτικές αυξήσεις στο κόστος της  ενέργειας και των πρώτων υλών και υλικών σε συνδυασμό με την ραγδαία μείωση της αγοραστικής δύναμης των πολιτών λόγω της ακρίβειας που έχει οδηγήσει σε θεαματική πτώση του τζίρου τους.

Την Τετάρτη 16 Μαρτίου οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Σοφάδων

Η Εφορευτική Επιτροπή του Εμπορικού Συλλόγου Σοφάδων υπενθυμίζει ότι οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Σοφάδων θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 και ώρα 10.00 π.μ. έως 6.00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σοφάδων.

Τροποποίηση αγώνων πρωταθλημάτων ΕΠΣ Καρδίτσας

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος – Κυπέλλου έχοντας υπόψη το αίτημα της ΠΑΕ ΑΝΑΓΓΕΝΝΗΣΗ , λόγω της κρισιμότητας του αγώνα της με την ΠΑΕ Α.Ε ΛΑΡΙΣΑ το Σάββατο 19-3-2022 και κατόπιν επιθυμίας πολλών σωματείων, γνωστοποιεί τα παρακάτω:

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ