.
.

Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022

Δεν επήλθε συμφωνία για νέα σύμβαση μεταξύ Δήμου Μουζακίου και ΑΗΒ ΓΚΡΟΥΠ

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα που εν προκειμένω θα ήταν μια κοινά αποδεκτή συμφωνία για την υπογραφή σύμβασης μεταξύ του Δήμου Μουζακίου και της ΑΗΒ ΓΚΡΟΥΠ κατέληξε και η αποψινή (Τρίτη 22/3) πολύωρη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, παρά το γεγονός ότι ως απόρροια των επαφών και διαπραγματεύσεων που μεσολάβησαν από την προηγούμενη συνεδρίαση του σώματος μέχρι και κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έγιναν κάποια βήματα προσέγγισης όχι όμως ικανά να γεφυρώσουν την απόσταση που υπάρχει μεταξύ των δύο μερών για να «δώσουν τα χέρια».

Εγκρίθηκε το ρυμοτομικό για το προπονητικό κέντρο της Αναγέννησης - Αντιπαράθεση στο Δ.Σ. με φόντο το παρελθόν!

Σε ένα θέμα που θα μπορούσε να έχει ολοκληρωθεί σε λιγότερο από 10 λεπτά, καθώς όλες οι παρατάξεις και όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ψήφισαν ομόφωνα και χωρίς, επί της ουσίας, ενστάσεις ως προς την εισήγηση, απαιτήθηκε τελικά παραπάνω από μία ώρα συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας.

Ομόφωνα αρνητική γνωμοδότηση του Δ.Σ. Καρδίτσας επί δύο Μ.Π.Ε. για αιολικά πάρκα

Ομόφωνα αρνητικά στάθηκαν απέναντι στις Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για αιολικά έργα στις θέσεις "Γιώτης" της Δ.Ε. Ιτάμου και στη θέση "Καπροβούνι Κεφαλόβρυση" των Δ.Ε. Ιτάμου και Καλλιφωνίου, το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας.

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων: Πρόσκληση για συμμετοχή στην Πανελλαδική Πανεργατική απεργία στις 6 Απρίλη

Την Τρίτη 22/3 πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη των σωματείων, φορέων και εργαζομένων του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, ύστερα από κάλεσμα του σωματείου εμποροϋπαλλήλων, με σκοπό τον συντονισμό και την κοινή δράση για την προετοιμασία της πανεργατικής πανελλαδικής απεργίας της 6 Απρίλη.

Ποδηλατικός Σύλλογος Καρδίτσας: «Χρυσός ο Κώστας Παγανός!»

Αγωνιστική υπεροχή και ένα χρυσό μετάλλιο ο απολογισμός του Συλλόγου από την συμμετοχή των ανδρών-αθλητών σ' έναν απαιτητικό αγώνα αντοχής 102χλμ. με έντονο συναγωνισμό που διοργάνωσε με επιτυχία ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας στο Συκούριο Λαρίσης την Κυριακή 20-03-2022.

Κ. Παπαλός στο Δ.Σ. Καρδίτσας: Σε πολύ καλό δρόμο η λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού

Την διαβεβαίωση ότι η λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού Καρδίτσας βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο παρείχε, κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Παπαλός.

Απορρίφθηκε από την Αποκεντρωμένη η μεταφορά εργαζομένων του ΔΟΠΑΚ στο Δήμο Καρδίτσας

Την απόρριψη της απόφασης που είχε λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας για την μεταφορά 28 εργαζομένων από τον ΔΟΠΑΚ στο Δήμο, απέρριψε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, όπως ενημέρωσε το Σώμα ο αντιδήμαρχος κ. Θεολόγης.

Δ.Σ. Καρδίτσας: Απαλλαγή τελών κατάληψης πεζοδρομίου για τον εργολάβο του Κέντρου Κοινωνικών Δραστηριοτήτων της Ι.Μ.

Σε απαλλαγή του εργολάβου, που κατασκευάζει το Κέντρο Κοινωνικής Δραστηριότητας της Ιεράς Μητρόπολης, από τα τέλη κατάληψης πεζοδρομίου για το διάστημα που θα γίνονται εργασίες, αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας στη συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη της Τρίτης (22/3).

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ