.
.
.
.
.

Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022

Στόχος και με τη νέα ΚΑΠ η βιώσιμη και ποιοτική καλλιέργεια βαμβακιού (+Φώτο +Βίντεο)

Η γρήγορη προσαρμογή των αγροτών και ειδικότερα των βαμβακοπαραγωγών στις απαιτήσεις της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής σε συνδυασμό με την συστηματική προσπάθεια για περαιτέρω αναβάθμιση και πιστοποίηση της ποιότητας του προϊόντος αναμένεται να αποτελέσουν τα βασικά ζητούμενα στο επόμενο διάστημα ώστε το ελληνικό βαμβάκι να συνεχίσει να είναι ο «λευκός χρυσός» και η περιοχή μας που κατέχει τα σκήπτρα στην βαμβακοκαλλιέργεια στη χώρα να προσδοκά βάσιμα ότι αυτό θα συνεχίσει να συνεισφέρει σημαντικά στην τοπική οικονομία.

Μείωση του αριθμού των self test για μαθητές και εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς και 100% η πληρότητα στα γήπεδα

Στη σημερινή συνεδρίασή της η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας εισηγήθηκε ομόφωνα τη μείωση του αριθμού των τεστ που υποβάλλονται εβδομαδιαίως μαθητές και εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί, καθώς και την αύξηση πληρότητας στα γήπεδα στο 100%.

Στο 60% η πρόοδος εργασιών στο δρόμο προς Κάστρο Φαναρίου

Σε ποσοστό περίπου 60% έχουν προχωρήσει οι εργασίες αναμόρφωσης και ανακατασκευής, (Β’ Φάση), του δρόμου που συνδέει την παλιά Ε.Ο. Καρδίτσας – Μουζακίου, με το κάστρο Φαναρίου, ένα έργο προϋπολογισμού 251.000 ευρώ.

Δ.Σ. Μουζακίου: Επίκαιρες ερωτήσεις εν αναμονή των απαντήσεων του Δημάρχου (+Βίντεο)

Η απουσία του Δημάρχου κ. Φαν. Στάθη από την συνεδρίαση και η αδυναμία σύνδεσής του μέσω διαδικτύου δεν επέτρεψε να δοθούν απαντήσεις στις περισσότερες από τις ερωτήσεις που έγιναν προ ημερησίας διατάξεως από Δημοτικούς Συμβούλους στη συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου την Τρίτη 22 Μαρτίου.

ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Συλλυπητήριο μήνυμα

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Καρδίτσας, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στο συνάδελφο και μέλος του ΔΣ Γιώργο Καραγιάννη για την απώλεια της μητέρας του Καλιφρόνης (Φώνης) Καραγιάννη – Ξυδιά

Σ.Δ.Ε. Καρδίτσας: Ενημερωτική εκδήλωση από την Τροχαία για την «Οδική Ασφάλεια και οδική συμπεριφορά»

Την Δευτέρα 21-3-2022 το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Καρδίτσας στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης – ενημέρωσης των εκπαιδευομένων μας σε θέματα οδικής ασφάλειας, φιλοξένησε τον Αστυνόμο Α΄ κ. Σωτηρόπουλο Τηλέμαχο, υποδιοικητή Τροχαίας Καρδίτσας, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται για τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων που έχει ως αποτέλεσμα βαρύ φορτίο αίματος στην άσφαλτο από την απώλεια ανθρώπινων ζωών.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ