.
.
.
.
.

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022

Κων. Ξυλομένος: "Προκλητική οικονομική απαλλαγή σε Εργολάβο από το Δήμαρχο Καρδίτσας"

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Καρδίτσας της Τρίτης 22 Μαρτίου ήρθε εκτός ημερησίας διάταξης και ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, η απαλλαγή των χρεώσεων κατάληψης πεζοδρομίου για ιδιώτη εργολάβο.

Από την Παρασκευή (25/3) οι αιτήσεις για το νέο αντιικό φάρμακο κατά της COVID-19

Από την Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022 θα είναι διαθέσιμο -όπως γνωστοποίησε το Υπουργείο Υγείας- το αντιικό φάρμακο για την COVID-19 Nirmatrelvir/Ritonavir (PAXLOVID®, PFIZER) και θα αφορά τις αιτήσεις που θα υποβληθούν από αύριο Παρασκευή, 25 Μαρτίου.

Θετική γνωμοδότηση του Δ.Σ. Παλαμά για τις Μ.Π.Ε. δύο φωτοβολταϊκών σταθμών

Θετικά γνωμοδότησε το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά επί των μελετών περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την κατασκευή και λειτουργία δύο φωτοβολταικών σταθμών σε ιδιωτικές εκτάσεις που βρίσκονται εντός των ορίων του.

Ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών τίμησε την Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών τίμησε με κάθε επισημότητα την Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, με την κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, στα πλαίσια των επίσημων εκδηλώσεων της Πολιτείας για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου, εκπροσωπώντας την Καρδίτσα.

Προκήρυξη για 1.030 Επαγγελματίες Οπλίτες στο Στρατό Ξηράς

Την προκήρυξη πλήρωσης 1.030 θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.), του Στρατού Ξηράς (ανδρών – γυναικών), για τις ειδικότητες των Όπλων – Σωμάτων (Ο-Σ) γνωστοποίησε το Υπουργείο Εθνικης Αμυνας.

Κάλεσμα του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση της 3ης Απριλίου

Το ΔΣ του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων & Υπαλλήλων με σχέση Ιδιωτικού Δικαίου Νομού Καρδίτσας καλεί όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες στα σούπερ μάρκετ, τα εμπορικά κέντρα και καταστήματα, να πάρουν μέρος στην γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση του σωματείου, την Κυριακή, 3/4/2022 , στις 11:30 πμ, στο εργατικό κέντρο καρδιτσας.

Μέσω …δορυφόρου το «μπλόκο» στη συνδεδεμένη ενίσχυση εκατοντάδων βαμβακοπαραγωγών του Ν. Καρδίτσας

Στην πιλοτική εφαρμογή των τεχνικών παρακολούθησης γης, -γνωστές ως “monitoring” - με χρήση και επεξεργασία δορυφορικών εικόνων Sentinel σε χρονοσειρά οφείλεται τελικά η μη καταβολή συνδεδεμένης ενίσχυσης σε εκατοντάδες Καρδιτσιώτες βαμβακοπαραγωγούς -πέραν αυτών που εκκρεμούσαν τα πορίσματα του ΕΛΓΑ- για το οποίο το KarditsaLive.Net σας ενημέρωσε από το πρωί.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ