.
.
.
.
.

Σάββατο, 05 Μαρτίου 2022

Δημ. Παπακώστας: "Πόλεμος - Ειρήνη - θύμησες..."

Στο Κίεβο ,το Χαρκοβο , την Μαριούπολη , την ιστορική Οδησσό τα κανόνια , οι πύραυλοι ισοπεδώνουν πόλεις , χωριά , σκοτώνουν -σπερνουν τρόμο , ξεριζώνουν άμαχο πληθυσμό ,παιδιά - γυναίκες.

Ο ΤΟΕΒ Ταυρωπού για την τεχνική σύσκεψη για την μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου των ΤΟΕΒ-ΓΟΕΒ

Πραγματοποιήθηκε την 4η Μαρτίου 2022 ημέρα Παρασκευή, στο ξενοδοχείο Κιέριον με την συμμετοχή των Προέδρων των ΤΟΕΒ του Νομού Καρδίτσας, παρουσία του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Χρήστου Τριαντόπουλου, του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, της Δ/ντριας Ερευνών του Οργανισμού «διαΝΕΟσις» Δρ. Φαίης Μακαντάση και του Καθηγητή και Αντιπρύτανη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Ν. Δέρκα ως εκπρόσωπος της επιστημονικής επιτροπής.

Ανακοίνωση των εργαζομένων της εταιρείας "Θεόνη"

Αβεβαιότητα και αναστάτωση επικρατεί στους εργαζομένους λόγω του κινδύνου να χάσουν την εργασία τους από την αδιαλλαξία της Προέδρου και της πλειοψηφίας των μελών του τοπικού και του δημοτικού συμβουλίου.

Κ. Γκαβογιάννης: "Η απόλυτη καταστροφή"

Ήδη πλησιάζει ο καιρός που ο Δήμος Καρδίτσας θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη σκληρή πραγματικότητα. Φυσικά δεν είναι θέμα που απασχολεί την τωρινή Διοίκηση, αφού η “κληρονομιά” της θα αποδειχθεί άκρως επιζήμια για όλους μας.

Τρεις συλλήψεις για την απαγωγή του επιχειρηματία - Αναζητούνται και άλλοι από την αστυνομία

Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε τρεις συλλήψεις για την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση, ενώ έχει βρει μέρος των λύτρων που δόθηκαν για την απελευθέρωση του ομήρου.

6 Μάρτη: Παγκόσμια μέρα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Καρδίτσας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού, ως Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Καρδίτσας, θεωρήσαμε ιδιαίτερα σημαντικό να κάνουμε μια αναφορά τόσο στο συγκεκριμένο φαινόμενο, όσο και στις δράσεις που υλοποιούμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Α2 μπάσκετ: Νίκες μόνο για τους φιλοξενουμένους - Την Κυριακή με Φίλιππο ο ΑΣΚ

Κουτσουρεμένη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (5/3) η 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 μπάσκετ αφού δύο αναμετρήσεις αναβλήθηκαν για υγειονομικούς λόγους ενώ η αναμέτρηση του ΑΣΚ με τον Φίλιππο Βέροιας είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Κυριακής.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ