.
.
.
.
.

Κυριακή, 06 Μαρτίου 2022

Προβληματισμός για κατολισθητικό φαινόμενο και ρηγματώσεις σε δρόμο στη Ρεντίνα (+Φώτο +Βίντεο)

Σημαντικές επιπτώσεις στον ορεινό όγκο της Αργιθέας και των Αγράφων είχαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικράτησαν στην περιοχή μας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο με σημαντικότερα τα πλημμυρικά φαινόμενα  του «Ιανού» και του «Διομήδη» που δημιούργησαν μεγάλες «πληγές», κάποιες από τις οποίες ανεπανόρθωτες ή σε ορισμένες περιπτώσεις άλλαξαν και το ίδιο το τοπίο.

Β' Εθνική μπάσκετ: Νίκησε η Αναγέννηση, δεν τα κατάφεραν οι Τιτάνες

Το ροζ φύλλο αγώνα κατέκτησε η Αναγέννηση απέναντι στον Έσπερο την 18η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β Εθνικής μπάσκετ ενώ αντίθετα οι Τιτάνες λύγισαν εντός έδρας από τον Αίολο Τρικάλων.

"Όχι στον πόλεμο" φώναξαν οι μαθητές του 5ου Γενικού Λυκείου Καρδίτσας

Ο πόλεμος που διεξάγεται στην Ουκρανία ευαισθητοποίησε τους μαθητές του 5ου Γενικού Λυκείου Καρδίτσας, οι οποίοι θέλησαν να εκφράσουν την αντίθεσή τους στον τωρινό πόλεμο και σε κάθε πόλεμο.

Γ' Εθνική: Ήττα από τη Φήκη που μπορεί να κοστίσει στην κατηγορία για τον Ατρόμητο

Ήττα που του στερεί σημαντικές ελπίδες από την προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία υπέστη το απόγευμα της Κυριακής (6/3) στον Παλαμά ο Ατρόμητος από την γειτονική Φήκη.

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: "Τα όνειρα δεν σταματούν ποτέ"

Στις 12 Ιουνίου του 2004 έκανε τον τελευταίο της αγώνα κι έπειτα πήρε την απόφαση να αφήσει πίσω της το κεφάλαιο "αθλητισμός"....μέχρι το 2011 όπου το μικρόβιο επέστρεψε και μαζί και οι διακρίσεις.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ