.
.
.
.
.

Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2022

Προσπάθεια εξαπάτησης επαγγελματιών της Καρδίτσας

Την προσοχή των φαρμακοποιών και πιθανόν και άλλων επαγγελματιών της πόλης που διαθέτουν ορθοπεδικά και παραϊατρικά είδη, αλλά και των συναδέλφων του ιατρών εφιστά ο Πρόεδρος  του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας κ. Αρ. Σπάνιας, ο οποίος, όπως μας ανέφερε,

Β Εθνική μπάσκετ: Ήττα για την Αναγέννηση στο εξ αναβολής της 15ης αγωνιστικής

Δύο εξ αναβολής αγώνες για την 15η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Β’ Εθνικής Ανδρών είχαμε την Τετάρτη το απόγευμα με την Αναγέννηση να αγωνίζεται στα Ιωάννινα γνωρίζοντας την ήττα από στον ΣΚ Ιωάννινα.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το βράδυ της Τετάρτης (9/3) σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, από σήμερα, Τετάρτη 9 Μαρτίου και ώρα 22:00, μέχρι την ύφεση της κακοκαιρίας και την εξασθένηση των καιρικών φαινομένων, τίθενται σε ισχύ οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Δήμος Σοφάδων: Στις 10.00 η έναρξη των Σχολείων την Πέμπτη 10/3

Με απόφαση του Δημάρχου Σοφάδων κ. Αθ. Σκάρλου την Πέμπτη 10/3/2022, τα σχολεία πρωτοβάθμιας  και δευτεροβάθμιας  εκπαίδευσης της περιοχής, θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους στις 10.00 π.μ. εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή μας ειδικά τις πρωινές ώρες.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ