.
.
.
.
.

Κυριακή, 22 Μαΐου 2022

Κ. Γκαβογιάννης: "Παιχνίδια με τη μνήμη"

Την παλαιοκομματική πεπατημένη, ότι δηλαδή οι πολίτες γρήγορα ξεχνούν, ακολουθεί ο κ. Τσιάκος, ελπίζοντας πως έτσι θα ανακτήσει ένα μέρος των δημοτών που του γύρισαν την πλάτη.

Αρνητικά τα αποτελέσματα στο ιό της Ευλογιάς των πιθήκων για το ύποπτο κρούσμα που νοσηλεύεται στο "Αττικόν"

Σε εργαστηριακή εξέταση δείγματος από το ύποπτο κρούσμα του άνδρα που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ δεν ανιχνεύθηκε ιός Ευλογιάς των πιθήκων (monkeypox) ενώ το δείγμα βρέθηκε θετικό σε δύο επαναλαμβανόμενους ελέγχους για τον ιό της Ανεμοβλογιάς (varicella – chickenpox).

Πορεία ειρήνης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (22/5) στην Καρδίτσα (+Φώτο +Βίντεο)

Με  πορεία ειρήνης στους δρόμους της πόλης που ξεκίνησε από το μνημείο Αντίστασης που βρίσκεται στην ανατολική είσοδο και τερματισμό στην πλατεία Πλαστήρα όπου πραγματοποιήθηκε ομιλία η οποία συνδυάστηκε με θεατρικό δρώμενο και μουσικό πρόγραμμα κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις που οργάνωσε η Επιτροπή Ειρήνης Καρδίτσας στο πλαίσιο του Πανελλαδικού Διημέρου Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης της ΕΕΔΥΕ 21-22 Μάη 2022.

Ευρυτανία: Τζιπ με τρεις επιβαίνοντες έπεσε σε γκρεμό - Νεκρός ανασύρθηκε ο 72χρονος οδηγός

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στο δρόμο Αγρινίου - Καρπενησίου κοντά στο χωριό Άνω Καλεσμένο, με τζιπ το οποίο έφυγε εκτός δρόμου με αποτέλεσμα να πέσει στο γκρεμό.

Όλα έτοιμα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας XCM στην Αργιθέα

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, ο Δήμος Αργιθέας και η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας θα συνδιοργανώσουν την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα του Μαραθωνίου (XCM) στο ιστορικό Πετρίλο Αργιθέας.

Φθιώτιδα: 46χρονος χτυπήθηκε από ρεύμα και έχασε τη ζωή του

Ένας άνδρας 46 ετών έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία πλησίον του παλαιού εγκαταλελειμμένου σιδηροδρομικού σταθμού της Καρυάς, 7 χιλιόμετρα πάνω από το χωριό Μοσχοκαρυά του Δήμου Λαμιέων.

Oι πληρωμές για την εβδομάδα 23 έως 27 Μαΐου από Υπουργείο Εργασίας, e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ

Καταβολές άνω του 1,3 δισ. ευρώ σε πάνω από 2,5 εκατ. δικαιούχους θα πραγματοποιηθούν από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, τον e-ΕΦΚΑ και την ΔΥΠΑ την εβδομάδα 23-27 Μαΐου, διάστημα κατά το οποίο θα ξεκινήσει η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων Ιουνίου (που θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 30 Μαΐου), ενώ θα πληρωθεί και το μέρος του δώρου Πάσχα που καλύπτεται από τον κρατικό προϋπολογισμό στους εργαζομένους που είναι ενταγμένοι στο μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ».

Έγκριση πρωτοκόλλου διαπίστωσης βλαβών σε δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων από την Οικονομική Επιτροπή του Δ. Μουζακίου

Σε έγκριση πρωτοκόλλου διαπίστωσης βλαβών από ανωτέρα βία (Ιανός), στο δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων Μουζακίου - Καραϊσκάκη-Μαυρομματίου, προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μουζακίου.

Ε.Ο.Δ.Υ. (22/05): 11 νέοι θάνατοι και 2.385 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 14 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 22 Μαΐου 2022 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ