.
.
.
.
.

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022

Πρώτη δύναμη η ΔΑΚΕ αλλά χωρίς αυτοδυναμία στο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Η ΔΑΚΕ αναδείχθηκε πρώτη δύναμή στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Καρδίτσας, αλλά δεν εξασφάλισε αυτοδυναμία καθώς κατέλαβε τις 4 από τις 9 έδρες.

Επιστολή της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας στον Διοικητή της 5η ΥΠΕ για προβλήματα στο Κ.Υ. Σκοπέλου

Ανοιχτή επιστολή προς τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φ. Σερέτη απέστειλαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας αναφέροντας προβλήματα στελέχωσης ιατρικού προσωπικού καθώς και προβλήματα υποδομών που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου.

"Πράσινο" των μελών του ερασιτέχνη Α.Σ. Καρδίτσας στην ίδρυση Κ.Α.Ε. (+Φώτο +Βίντεο)

Την μετατροπή του ερασιτεχνικού τμήματος μπάσκετ ανδρών του Α.Σ.Καρδίτσας σε  Επαγγελματικό με τη σύσταση αθλητικής ανώνυμης εταιρείας καλαθοσφαίρισης (Κ.Α.Ε.)  και τον ορισμό 5μελούς Επιτροπή που θα αναλάβει να ολοκληρώσει την ίδρυση της νέας εταιρείας ενέκριναν τα μέλη του ΑΣΚ κατά τη διάρκεια έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε απόψε στην αίθουσα της ΠΕΔ Καρδίτσας.

Δημοπρατείται το έργο της ανάπλασης της πλατείας Γερμανικών στη Νέα Ιωνία Βόλου

Την έγκριση για τη δημοπράτηση του έργου, αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισης της πλατείας Γερμανικών στην Νέα Ιωνία Βόλου, συνολικού προϋπολογισμού  ένταξης 528.500,80 ευρώ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020 έδωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ