.
.
.
.
.

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022

Δήμος Αργιθέας: Ενημερωτική συνάντηση και συζήτηση επί της Μ.Π.Ε. του υπό σχεδιασμού Υ/Η στο Αυλάκι

Την  Πέμπτη 16.06.2022 και ώρα 12 το μεσημέρι, στο Γυμνάσιο Βραγκιανών θα πραγματοποιηθεί ειδική ενημερωτική συνάντηση και συζήτηση, με αντικείμενο τη Μελέτη  Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του υπό σχεδιασμό Υδροηλεκτρικού Έργου  Αυλακίου.

Αλλαγές στα σχέδια παρεμβάσεων της μελέτης του Open Mall του Δήμου Καρδίτσας ζητά το ΥΠ.ΠΟ.

Νέα διορθωμένα σχέδια που θα αφορούν τις παρεμβάσεις που προβλέπονται να γίνουν στο χώρο της Δημοτικής Αγοράς στο πλαίσιο του έργου «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Καρδίτσας», γνωστού και ως Open Mall ζητά το Υπουργείο Πολιτισμού προκειμένου να εγκρίνει τη σχετική μελέτη του έργου.

Ε.Ο.Δ.Υ. (12/06): 8 νέοι θάνατοι και 3.682 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 16 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 12 Ιουνίου 2022 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Σε πλήρη συγκρότηση το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων του Δήμου Καρδίτσας

Οι Mike Nkunku, Dorcel Kamuaka, Jοseph Yamb, Vital Mata, Falonne Vunda Dizongo είναι 5 μέλη της Κογκολέζικης Kοινότητας στην Ελλάδα που φιλοξενούνται στην Καρδίτσα στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΣΤΙΑ που υλοποιεί η Αναπτυξιακή σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, από τον Αύγουστο του 2017.

Λάρισα: Σύλληψη άνδρα για κατοχή ναρκωτικών, απείθεια και επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία

Συνελήφθη, χθες (11-06-2022) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Κιλελέρ, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, -1- ημεδαπός άνδρας, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, απείθεια και επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ