.
.
.
.
.

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022

60.000 ευρώ από το Υπ. Πολιτισμού για τον Θολωτό Μυκηναϊκό Τάφο Γεωργικού - Ξινονερίου

Με σημερινή (14/6) απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνης εγκρίνεται η εκτέλεση εργασιών του έργου "Τελικές μελέτες για την προστασία και ανάδειξη του Θολωτού Μυκηναϊκού τάφου Γεωργικού - Ξινονερίου", απολογιστικά και με αυτεπιστασία από την Ε.Φ.Α. Καρδίτσας.

Τελετή μνήμης του πρώην Προέδρου της Βουλής Δημητρίου Σιούφα και ανάρτηση της προσωπογραφίας του

Σε κλίμα συγκίνησης έγιναν σήμερα (14/6) στο εντευκτήριο της Βουλής τα αποκαλυπτήρια της προσωπογραφίας του εκλιπόντος πρώην Προέδρου της Βουλής Δημητρίου Σιούφα, παρουσία της οικογένειάς του, πολιτικών και συνεργατών του.

Υπεγράφη η σύμβαση για τη συντήρηση και αποκατάσταση του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου στον Πυργετό Τρικάλων

Ο Περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου για την συντήρηση και αποκατάσταση του ιστορικού ναού του  Αγίου Αθανασίου Πυργετού Τρικάλων, συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 80.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από το  Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.

1.899 τροχαίες παραβάσεις το τελευταίο 5θήμερο στη Θεσσαλία

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, για την πρόληψη και αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων, πραγματοποιούνται καθημερινά στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι σε όλη τη Θεσσαλία.

Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Προτεινόμενο θερινό ωράριο λειτουργίας καταστημάτων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας ενημερώνει τους συναδέλφους και το καταναλωτικό κοινό, το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων κατά την θερινή περίοδο.

Στις 15 Ιουνίου ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού της Δ.ΥΠ.Α. (πρ. ΟΑΕΔ) 2022-2023

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου και ώρα 13:00 ανοίγει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), που αφορά σε 300.000 δικαιούχους και θα «τρέξει» κατά την περίοδο 1η Αυγούστου 2022 – 31 Ιουλίου 2023.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ