.
.
.
.
.

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022

Έτοιμο για ένα «θερμό και αγωνιστικό» καλοκαίρι το Συντονιστικό Αγώνα για τα Άγραφα (+Φώτο +Βίντεο)

Σε συνεχή επαγρύπνηση για να αποτρέψουν την τοποθέτηση ανεμογεννητριών στην οροσειρά των Αγράφων βρίσκονται οι φορείς και οι πολίτες που συγκροτούν το Συντονιστικό Αγώνα για τα Άγραφα,

Συζητήθηκαν στο ΣτΕ προσφυγές εταιριών κατά αποφάσεων για αιολικά πάρκα στα Άγραφα

Κανονικά και χωρίς να υπάρξουν αναβολές συζητήθηκαν σήμερα(15/6) στο ΣτΕ, οι προσφυγές εταιριών που ενδιαφέρονται να κατασκευάσουν αιολικά πάρκα στα 'Άγραφα, κατά της απόρριψης της τροποποίησης των περιβαλλοντικών όρων που τα αφορούν, από το Υπουργείο Περιβάλλοντος.

5 υποτροφίες για Προπτυχιακές και Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Αμερική από την Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 και ώρα 24:00 (ώρα Ελλάδας) λήγει η προθεσμία  υποβολής αιτήσεων για τις 5 υποτροφίες για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών στο Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας της Ουάσινγκτον (WUST).

Γ. Κωτσός: «Τέλος Ιούνιου οι εκκρεμείς εκταμιεύσεις των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ»

Το ζήτημα των εκκρεμών αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ όσον αφορά τις καταστροφές που υπέστη ο Νομός Καρδίτσας βρέθηκε μεταξύ άλλων στο επίκεντρο της συζήτησης του Καρδιτσιώτη Βουλευτή κ. Γιώργου Κωτσού με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Αντρέα Λυκουρέντζο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ