.
.
.
.
.

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στο Δημοτικό και στο Νηπιαγωγείο Ανθηρού

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αργιθέας αποχαιρετώντας για το καλοκαίρι, με τη λήξη της σχολικής χρονιάς τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Ανθηρού ετοίμασε και τους προσέφερε αναμνηστικά δώρα, τα οποία μαθητές και εκπαιδευτικοί δέχτηκαν με μεγάλη χαρά.

Με ακτινοδιαγνώστες του Νοσοκομείου Τρικάλων η κάλυψη εφημεριών στο Νοσοκομείο Καρδίτσας

Με ακτινοδιαγνώστες του Ακτινολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Τρικάλων που θα πραγματοποιήσουν εφημερίες και στο αντίστοιχο τμήμα του Νοσοκομείου της Καρδίτσας θα αντιμετωπιστεί - τουλάχιστον για τον Ιούνιο - το πρόβλημα κάλυψης των εφημεριών που αντιμετωπίζει το Νοσηλευτικό μας ίδρυμα.

Σωτηρία Μπακαλάκου: "Ακρίβεια, ο εφιάλτης του πολίτη. Η κυβέρνηση αρκείται να παρακολουθεί και να εισπράττει"

Η εκτίναξη του ετήσιου Δείκτη Τιμών Καταναλωτή κατά το μήνα Μάιο στο 11,3%,  επιβεβαιώνει περίτρανα ότι τα δύσκολα είναι μπροστά μας και αποδεικνύει την αναποτελεσματικότητα των κυβερνητικών ημίμετρων.

Άλλο ένα μήνα πιο πίσω και 14η παράταση του έργου ύδρευσης από τη λίμνη Σμοκόβου

Στην 14η παράτασή του (!) έφθασε αισίως το έργο "Ύδρευση της Ανατολικής πλευράς του νομού από την λίμνη Σμοκόβου" μετά από σχετική απόφαση στις 14 Ιουνίου της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Με διαπραγμάτευση 9 έργα αποκαταστάσεων από τον "Ιανό" στην Π.Ε. Καρδίτσας

Με τη τη διαδικασία με διαπραγμάτευση με περιορισμένο αριθμό οικονομικών φορέων χωρίς προηγούμενη δημοσίευση θα γίνει η επιλογή των αναδόχων των υποέργων που αφορούν αποκαταστάσεις από τον "Ιανό" στην Π.Ε. Καρδίτσας.

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Διδασκόντων του 1ου Νηπιαγωγείου Σοφάδων

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Νηπιαγωγείου Σοφάδων, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει, όλους τους φορείς που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί το Σχέδιο Δράσης με τίτλο: «Το προαύλιό μας …….το καλύτερό μας».

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ