.
.
.
.
.

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022

Μια «αγκαλιά» για 2.300 πρόσφυγες μέσα σε μια 5ετία η Καρδίτσα! (+Φώτο +Βίντεο)

Με μια πρωτότυπη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Πάρκο Καρδίτσας και η οποία περιλάμβανε πολλές και ενδιαφέρουσες, όσο και ψυχαγωγικές δράσεις  γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα των Προσφύγων στην Καρδίτσα.

Την Κυριακή 19 Ιουνίου το ετήσιο μνημόσυνο του Γεώργιου Κλ. Διαμαντή

Τελούμε την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου της κοινότητας Αρτεσιανού Καρδίτσας το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, γιού, αδερφού και θείου Γεώργιου Κλ. Διαμαντή.

Power Pass: Άνοιξε η πλατφόρμα για την επιδότηση στο ρεύμα

Άνοιξε αργά το απόγευμα της Παρασκευής (17/6)  η πλατφόρμα για το Power Pass, προκειμένου οι καταναλωτές να υποβάλουν αιτήσεις για την επιδότηση του ηλεκτρικού ρεύματος και (οι δικαιούχοι) να λάβουν επιστροφές ποσών από 18 έως 600 ευρώ, ανάλογα με τους λογαριασμούς που εκδόθηκαν έως και τις 31 Μαΐου 2022.

Δημιουργείται Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στη Λάρισα

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα ανακοίνωσαν τη δημιουργία Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) Παίδων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας: «Διαδρομές ανάγνωσης …άκουσε, δες, μάθε, γέλα» Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2022

Ξεκινάνε για μια ακόμη χρονιά, στις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας, οι Καλοκαιρινές δραστηριότητες, που 10 χρόνια ασταμάτητα (ακόμη και τα καλοκαίρια του covid) κρατάνε το ενδιαφέρον των παιδιών για το διάβασμα και τα ωθούν σε πρωτότυπες δημιουργικές δραστηριότητες.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμού για τις 18 και 19 Ιουνίου - Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής για την Εκατοστή Επέτειο από τη Μικρασιατική Καταστροφή

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή (των Αγίων Πάντων) 19 Ιουνίου 2022, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Τ.Κ. Καλογριανών.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ