.
.
.
.
.

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022

Γ. Ντενίσης: Ξεκίνησε από τις 16 Ιουνίου η "Ολική Επαναφορά" για ρύθμιση συγγενικών δικαιωμάτων

Σε εφαρμογή τέθηκε από την Πέμπτη 16 Ιουνίου η επιχείρηση "Ολική Επαναφορά" μετά από την συμφωνία που επετεύχθη πρόσφατά μεταξύ Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και της εταιρείας GEA. παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδη.

Δημ. Παπακώστας: "Το σύστημα «εκπτώσεων» παρελθόντος έχει λήξει ... Αν δεν προσαρμοστούμε τότε έργα δεν θα γίνονται και τα χρήματα θα ... μένουν παρκαρισμένα!"

Στο πολύ έγκυρο ρεπορτάζ για ‘καρέ ακυρώσεων’ στην ανάθεση 4 έργων λόγω Ιανου στον ορεινό Δήμο Αργιθέας , ας μας επιτραπεί να σχολιάσουμε :

Ο Δήμος Μουζακίου για την επιστημονική ημερίδα για τον ΙΑΝΟ και τις φυσικές καταστροφές

Σημαντική επιτυχία είχε η επιστημονική διημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Mouzaki Palace συνδιοργανωτές το Δήμο Μουζακίου, το Δίκτυο ΟΤΑ «Πίνδος», την Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ και το Ελληνικό Δίκτυο Δήμων με Ποτάμια, για τον κυκλώνα «Ιανό», τις φυσικές καταστροφές και την αντιμετώπισή τους.

Πράξη δεύτερη στην προσπάθεια ανάδειξης αναδόχου για 4 έργα στο Δήμο Αργιθέας

Μέσω της διαδικασίας διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, θα επιδιώξει, εκ νέου, ο Δήμος Αργιθέας να αναθέσει συμβάσεις τεσσάρων έργων, για τα οποία η πρώτη προσπάθεια δεν τελεσφόρησε.

Με απόλυτη επιτυχία οι εκδηλώσεις του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων

Μια πραγματικά εξαιρετική σειρά εκδηλώσεων με θέμα  « Από πού ερχόμαστε; Τι είμαστε; Πού πάμε;» εμπνευσμένο από τον ομότιτλο πίνακα του Μεταϊμπρεσιονιστή ζωγράφου Πωλ Γκογκέν  διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία και πολύ μεράκι ο Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων σε συνεργασία με το Δήμο Σοφάδων – ΔΟΠΑΠΣ.

Τ.Σ. Ματαράγκας: Αναβάλλεται η προγραμματισμένη εκδήλωση για την Κυριακή 19 Ιουνίου

Το Τοπικό Συμβούλιο Ματαράγκας ενημερώνει ότι η προγραμματισμένη εκδήλωση για την Κυριακή 19 Ιουνίου σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Καρδίτσας, αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας λόγω κωλύματος που προέκυψε σε κεντρικό ομιλητή.

Ε.Ο.Δ.Υ. (18/06): 9 νέοι θάνατοι και 7.163 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 42 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 18 Ιουνίου 2022 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ