.
.
.
.
.

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022

Επερώτηση της ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας σχετικά με ελλείψεις σε υπηρεσιακά αυτοκίνητα, οδηγούς και τις χαμηλές αποζημιώσεις μετακινήσεων των υπαλλήλων

Επερώτηση προς την περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας κατέθεσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Θεσσαλίας της Λαϊκής Συσπείρωσης σχετικά με ελλείψεις σε υπηρεσιακά αυτοκίνητα, οδηγούς και τις χαμηλές αποζημιώσεις, για την μετακίνηση των υπαλλήλων της Περιφέρειας, που εκτελούν εξωτερική υπηρεσία.

Με νέο project το φετινό Χριστουγεννιάτικο άλσος - Ξεκίνησε ο σχεδιασμός από το Δήμο Καρδίτσας

Δεν έχουμε διασχίσει καν το 1/3 του καλοκαιριού αλλά εδώ και αρκετές ημέρες έχει ξεκινήσει ο Χριστουγεννιάτικος σχεδιασμός του Δήμου Καρδίτσας.

Δεν καλύπτεται η θέση αγροτικού ιατρού στο Περιφερειακό Ιατρείο Μαράθου - Καλύπτονται οι υπόλοιπες θέσεις

Κενή θα παραμείνει τουλάχιστον για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα η θέση του αγροτικού ιατρού στο Περιφερειακό Ιατρείο Μαράθου του Δήμου Αργιθέας, καθώς είναι η μόνη από τις 18 συνολικά θέσεις αγροτικών ιατρών σε Περιφερειακά Ιατρεία του Νομού Καρδίτσας που είχε προκηρύξει τον περασμένο Απρίλιο το Υπουργείο Υγείας, για την οποία δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από κάποιο υποψήφιο.

Βήμα προς την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης του Διοικητηρίου Καρδίτσας

Στις διαδικασίες που θα οδηγήσουν στην ολοκλήρωση της εκκαθάρισης της εργολαβίας του Διοικητηρίου Καρδίτσας και στην δημοπράτηση του εναπομείναντος τμήματος, εντάσσεται πρόσφατη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ο «χάρτης» πληρωμών από ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ για την εβδομάδα 20-24 Ιουνίου

Συνολικά 58 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε πάνω από 71.000 δικαιούχους, κατά την εβδομάδα 20-24 Ιουνίου, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών από τον e-ΕΦΚΑ και τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Τη Δευτέρα (20/6) τα αποκαλυπτήρια προτομής του πυροσβέστη Χρ. Χαϊδά στην Ρεντίνα Καρδίτσας

Αποκαλυπτήρια προτομής του πυροσβέστη Χρήστου Χαϊδά, που έπεσε στο καθήκον το 2012, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς στον Ασπρόπυργο Αττικής, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Ιουνίου στην Ρεντίνα του Δ. Σοφάδων, απ' όπου και καταγόταν.

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Επερώτηση για την "απαράδεκτη και επικίνδυνη" κατάσταση του δρόμου Μουζάκι - Αργιθέα - όρια με νομό Άρτας

Επερώτηση προς την περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, χαρακτηρίζοντας ως "απαράδεκτη και επικίνδυνη" την κατάσταση του δρόμου Μουζάκι – Τύμπανος – Αργιθέα – μέχρι τα όρια του Νομού Άρτας κατέθεσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας.

«Βαλτωμένη» για πολλούς μήνες η ενεργειακή αναβάθμιση του δημαρχείου Αργιθέας

«Βαλτωμένη» για μεγάλο διάστημα παραμένει η ενεργειακή αναβάθμιση του δημαρχείου Αργιθέας, ένα έργο που δημοπρατήθηκε το φθινόπωρο του 2020, αλλά ακόμα δεν έχει ανακηρυχθεί οριστικός ανάδοχος και συνεπώς δεν έχει υπογραφεί και η σύμβαση.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ