.
.
.
.
.

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022

ΕΠΟ: Αναγέννηση και άλλες 10 ΠΑΕ αδειοδοτήθηκαν για το νέο πρωτάθλημα - Ποιες ΠΑΕ δεν έλαβαν άδεια

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε τους φακέλους 28 ΠΑΕ της Super League 2 και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Δήλωση του Τάσου Τσιαπλέ, επικεφαλής της ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας, για τις κινητοποιήσεις των υγειονομικών

Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας, στηρίζει τις κινητοποιήσεις των γιατρών και όλων των εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας, που διεκδικούν ένα δημόσιο - δωρεάν & σύγχρονο σύστημα υγείας, μακριά από ΣΔΙΤ και ανταποδοτικότητα, την κάλυψη όλων των ελλείψεων σε ιατρικό, νοσηλευτικό και άλλο προσωπικό.

«Το Κορίτσι της Σμύρνης»: 12 μαθήτριες του 1ου Πειραματικού ΓΕΛ Καρδίτσας έγραψαν μυθιστόρημα! (+Φώτο +Βίντεο)

Όταν ο Ελληνικός στρατός αποβιβάζεται στη Σμύρνη το 1919, ο Σεραφείμ, ένας νέος από το Μεσενικόλα, ενταγμένος στο τάγμα του Νικολάου Πλαστήρα γνωρίζει μια όμορφη και καλλιεργημένη Σμυρνιά τη Μύριαμ και γεννιέται ανάμεσά τους ένας αγνός έρωτας που θα δοκιμαστεί μέσα στη δίνη του πολέμου και της Μικρασιατικής καταστροφής…

Άρτα: 62χρονος άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος πάνω σε σωρό από ξύλα και κλαδιά

Ένας 62χρονος άνδρας, μόνιμος κάτοικος στον οικισμό Αμπέλια Αμμότοπου στην Άρτα, βρέθηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης (21/6) απανθρακωμένος πάνω σε ένα σωρό από ξύλα και κλαδιά.

Δήμος Καρδίτσας: Υπογραφή σύμβασης για περισυλλογή των εκτός κάδων ανακυκλώσιμων υλικών

Την υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία Creta Recycling, η οποία διαχειρίζεται το ΚΔΑΥ Αρτεσιανού, ενέκρινε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας στη συνεδρίαση της Τρίτης (21/6).

Κλιματιζόμενες αίθουσες στο Δήμο Σοφάδων λόγω καύσωνα

Λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που προβλέπονται για το επόμενο διάστημα, ο Δήμος Σοφάδων ενημερώνει ότι θα λειτουργούν οι παρακάτω κλιματιζόμενοι χώροι, από την Τετάρτη 22-06-2022 έως και την Παρασκευή 24/6 από τις 10:00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ.

Εξουδετερώθηκαν χειροβομβίδες που βρέθηκαν σε οικία στην ευρύτερη περιοχή του Μουζακίου

Μπροστά σε δύο χειροβομβίδες σε οικία βρέθηκαν τις πρωινές ώρες σήμερα Τρίτη (21/6) οι ιδιοκτήτες της στον οικισμό "Νησιά" της κοινότητας Πευκοφύτου Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ