.
.
.
.
.

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022

Στηρίζει με 8.000 € το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων στο μπάσκετ το ΕΒΕ

Την οικονομική ενίσχυση με το ποσό των 8.000 ευρώ της διοργάνωσης της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Παίδων που θα διεξαχθεί από 28/6 έως και 3/7 στο νέο Κλειστό Γυμναστήριο της Καρδίτσας ενέκρινε το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου κατά την αποψινή (23/6) του συνεδρίαση.

Συνάντηση με Γεωργαντά για τις Καπναποθήκες έκλεισε στις 28/6 το ΕΒΕ (+Φώτο +Βίντεο)

Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεωργαντά θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 28/6 αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Καρδίτσας προκειμένου να συζητηθεί το θέμα των Καπναποθηκών σε σχέση και με τις καταστροφές που προκάλεσε η πρόσφατη πυρκαγιά.

Προχωρά η συνεργασία EBE με HELEXPO για Έκθεση στις 7-10 Οκτωβρίου (+Φώτο +Βίντεο)

Τυπικές λεπτομέρειες απομένουν για την οριστικοποίηση της συμφωνίας μεταξύ του Επιμελητηρίου Καρδίτσας και της ΔΕΘ – HELEXPO ΑΕ για την ανάληψη από την μεγαλύτερη εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων στη χώρα της οργανωτικής ευθύνης και της κατάρτισης του οργανωτικού πλαισίου για τη διοργάνωση της «Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης στο χώρο των Καπναποθηκών Καρδίτσας με τη μορφή μιας γενικής πολυκλαδική έκθεσης.

Η Ένωση Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών - Παράρτημα Καρδίτσας για την υλοποίηση προγράμματος Erasmus+

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022, η εκδήλωση Διάχυσης των Μαθησιακών Αποτελεσμάτων από την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Κινητικότητας ERASMUS+, της Ένωσης Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών (Ε.Τ.Ε).

Σύλλογος Γυναικών Σοφάδων: 100 χρόνια μετά, θυμόμαστε, γνωρίζουμε, τιμάμε

Ενόψη της 54ης Διεθνής Γιορτής Πολιτισμού Καραϊσκάκεια και στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων, διοργανώνεται εκδήλωση από τον Σύλλογος Γυναικών Σοφάδων και το Δήμο Σοφάδων - ΔΟΠΑΠΣ, την Παρασκευή 24 Ιουνίου και  ώρα 9:00μμ στην κεντρική πλατεία Σοφάδων με θέμα :100 χρόνια μετά, ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΤΙΜΑΜΕ *1922-2022*

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ