.
.
.
.

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Κ. Γκαβογιάννης: "Μόνο αναθέσεις και μάλιστα… απευθείας"

Όσο περνάει ο καιρός και η Δημοτική Αρχή αντιλαμβάνεται ότι κλείνει ο κύκλος της, τόσο ξεγυμνώνεται. Ο ίδιος ο Δήμαρχος παραδέχεται την ανικανότητά του, προσπαθώντας ταυτόχρονα να τη δικαιολογήσει. Με το γνωστό μικροπολιτικό του τρόπο φυσικά, ρίχνοντας την ευθύνη στους άλλους.

Κάηκαν δύο οχήματα και εκατοντάδες δέματα χορτάρι στο Βαθύλακκο Καρδίτσας

Στις φλόγες παραδόθηκαν ένα φορτηγό αυτοκίνητο, ένα άλλο αυτοκίνητο και εκατοντάδες δέματα χορτάρι σε κτηνοτροφική μονάδα κοντά στο χωριό Βαθύλακκος το μεσημέρι της Κυριακής (26/6).

Π.Ε. Καρδίτσας: Πολιτιστικό καλοκαίρι με 6 μεγάλες συναυλίες και 40 παραστάσεις

Μετά από δύο χρόνια υποχρεωτικής σιωπής λόγω της πανδημίας, το πολιτιστικό καλοκαίρι στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας επανακάμπτει δυναμικά και υπό το γενικότερο πλαίσιο του "φεστιβάλ λιμνών".

Δημ. Παπακώστας: "Συνεχίζεται η ραθυμία Υπηρεσιών Περιφ. Θεσσαλίας - στασιμότητα ασφαλτόστρωσης σε Αετοχώρι Ανατ. Αργιθέας"

Ενώ φεύγει και ο Ιούνιος , ακόμη οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφ Θεσσαλίας κινούνται σε ... καλοκαιρινούς ρυθμούς ραθυμίας και αργόσυρτων ενεργειών!

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Εγκρίθηκε το δάνειο 1.270.000 ευρώ από το Τ.Π.Δ για το έργο βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας

Στην τελική ευθεία εισέρχονται οι διαδικασίες για τη δημοπράτηση του έργου «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Δήμου Λίμνης Πλαστήρα» προϋπολογισμού 1.270.000 ευρώ.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ