.
.
.
.
.

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022

Σύλλογος Γυναικών Σοφάδων: Σε πείσμα των καιρών, δημιουργεί όμορφες εκδηλώσεις

Μετά από δυόμιση χρόνια πανδημίας, παλεύοντας με έναν αόρατο εχθρό που όμως εξακολουθεί να είναι υπαρκτός, στερηθήκαμε πολλά, στερηθήκαμε και κάθε είδους πολιτιστική δράση, απ' αυτές που αφυπνίζουν νου και ψυχή και φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά.

Από τρίμηνο σε τρίμηνο και 3η παράταση στο έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Δημαρχείου Παλαμά που βρίσκεται στα μισά!

Σε διπλασιασμό του χρόνου παράδοσης του έργου της "Ενεργειακής αναβάθμισης του Δημαρχείου Παλαμά" οδηγεί η τελευταία ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παλαμά που συνεδρίασε σήμερα, Δευτέρα 27 Ιουνίου.

Ανεπανάληπτο καλλιτεχνικό γεγονός η συναυλία στη «Σπηλιά του Καραϊσκάκη» (+Βίντεο)

Μεγαλειώδες, αλλά και ταυτόχρονα μοναδικό και ανεπανάληπτο καλλιτεχνικό γεγονός χαρακτήρισαν την ιστορική και επετειακή συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Ιουνίου και ώρα 21.00, στη «Σπηλιά Καραϊσκάκη» στο Δήμο Μουζακίου οι διοργανωτές της συναυλίας κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν το απόγευμα της Δευτέρας (27/6) στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.

Η Καρδίτσα υποδέχεται τους μελλοντικούς πρωταθλητές του μπάσκετ (+Βίντεο)

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αυριανούς πρωταθλητές του μπάσκετ, αθλητές που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν σε πανελλήνιο και παγκόσμιο επίπεδο σε ένα άθλημα που έχει χαρίσει στη χώρα μας τεράστιες επιτυχίες σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο θα έχουν οι Καρδιτσιώτες.

Πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων σε Μουζάκι και Τοπικές Κοινότητες στο πλαίσιο των "Καραϊσκάκειων"

Ένα ξεχωριστό πολιτιστικό τετραήμερο βίωσαν Τοπικές Κοινότητες και Μουζάκι την περασμένη εβδομάδα στον Δήμο Μουζακίου, με πρωταγωνιστές τοπικά χορευτικά συγκροτήματα και Συλλόγους της περιοχής, που δημιούργησαν μια μοναδική εορταστική ατμόσφαιρα με τις παραστάσεις που έδωσαν.

Δ.Σ. Αργιθέας: Θετική γνωμοδότηση υπό όρους για την Μ.Π.Ε. του Υδροηλεκτρικού έργου "Αυλακίου"

Με 14 θετικές ψήφους και 3 αρνητικές, το Δημοτικό Συμβούλιο Αργιθέας, γνωμοδότησε θετικά για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου ««Υδροηλεκτρικό έργο (ΥΗΕ) «Αυλακίου».

Ν.Ε. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία: "Ρήτρα αναπροσαρμογής: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα κάνει ότι δεν υπάρχει, εμείς θα συνεχίσουμε να την πληρώνουμε"

Η εξαγγελία Μητσοτάκη για αναστολή της ρήτρας αναπροσαρμογής και ελάφρυνση των λογαριασμών του ρεύματος αποδεικνύεται πως, στην ουσία, είναι μόνο «στα χαρτιά».

Δημήτρης Παπακώστας: "ΔΣ Αργιθέας: Ναι στην ΜΠΕ Υδροηλεκτρικού κοιλάδας Αχελώου/φράγμα Καταφυλλίου - Αυλακίου / της Τερνα ΑΕ"

Με ευρεία πλειοψηφία το 17μελές ΔΣ ορεινής Αργιθέας έδωσε θετική ψήφο γνωμοδοτωντας υπέρ της ΜΠΕ του νέου Υδροηλεκτρικού έργου στη θέση Αρδανοβο κοινότητας Καταφυλλιου Δημ ενότητας Αχελωου, της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή ΑΕ - ισχύος 83 MW & φραγμα 90 m ύψους-με σκυρόδεμα.

Θεσσαλονίκη: Νεκροί ανασύρθηκαν δύο επιβαίνοντες από αυτοκίνητο - Είχαν δεμένα τα χέρια με χειροπέδες

Θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στoν αλιευτικό λιμένα Νέων Επιβατών, στην ανατολική Θεσσαλονίκη με ένα ζευγάρι που ανασύρθηκε νεκρό από τη θάλασσα έχοντας δεμένα τα χέρια τους με χειροπέδες.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ