.
.
.
.
.

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022

Παρέμβαση των υγειονομικών σε αναστολή στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας

Τη συμπαράσταση του Δημοτικού Συμβουλίου και του Δήμου Καρδίτσας στο αίτημα για άρση της αναστολής εργασίας στην οποία βρίσκονται εδώ και 10 μήνες αντιμετωπίζοντας πλέον πρόβλημα επιβίωσης καθώς και την κατάργηση του προστίμου των 100 € στους ανεμβολίαστους πολίτες άνω των 60 ετών ζήτησαν με παρέμβασή τους έπειτα από σχετικό έγγραφο αίτημά τους οι υγειονομικοί σε αναστολή καθώς και μέλη της πρωτοβουλίας πολιτών που έχει συγκροτηθεί για την διεκδίκηση των παραπάνω.

Παρατείνεται για άλλους 6 μήνες η κατάσταση πολιτικής προστασίας σε κοινότητες του Δήμου Κιλελέρ

Την παράταση κήρυξης σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας περιοχών της Δ.Ε. Κραννώνα του Δήμου Κιλελέρ (κοινότητες Μαυροβουνίου, Βουναίνων, Κραννώνα, Αγίων Αναργύρων, Αγίου Γεωργίου, Δοξαρά) αποφάσισε σήμερα (12/7) ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Βασ. Παπαγεωργίου.

Συνεργασία με την Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ με επίκεντρο το αεροδρόμιο Μυρίνης θα συνάψει ο Δήμος Καρδίτσας

Τη σύναψη Συμφώνου Συνεργασίας του Δήμου Καρδίτσας με την Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ, με τον Δήμο Καρδίτσας, ενέκρινε κατά πλειοψηφία – μειοψηφούντος του κ. Β. Κρανιά- το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας.

Στο Δίκτυο Πίνδος ο Δήμος Καρδίτσας

Την ένταξη του Δήμου Καρδίτσας στο Δίκτυο Πίνδος, καθώς και την πλήρη αποδοχή των σκοπών του ενέκρινε κατά πλειοψηφία –μειοψηφούντος του κ. Κρανιά-το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας στην αποψινή (12/7) του συνεδρίαση έπειτα από σχετική εισήγηση του Δημάρχου κ. Β. Τσιάκου.

Παρέμβαση του Δήμου Καρδίτσας για την «επιστρεπτέα προκαταβολή»

Παρέμβαση προς την κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο για να μην επιστραφεί από τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις της Καρδίτσας η «επιστρεπτέα προκαταβολή» θα κάνει ο Δήμος Καρδίτσας σε συνεργασία και με το Επιμελητήριο και τον Εμπορικό Σύλλογο Καρδίτσας.

Παράσταση των κατοίκων της Ραχούλας στο Δ.Σ. Καρδίτσας για αναγκαία έργα και παρεμβάσεις

Συλλογική παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο έπειτα από σχετική επιστολή που έστειλαν συγκεντρώνοντας δεκάδες υπογραφές, έκαναν οι κάτοικοι της Ραχούλας και των οικισμών απευθύνοντας έκκληση για την υλοποίηση έργων και παρεμβάσεων που θα δώσουν λύσεις σε προβλήματα κυρίως προσβασιμότητας αλλά και αντιπλημμυρικής προστασίας που προκάλεσε σε όλους τους οικισμούς της Κοινότητας ο Ιανός, η πλειοψηφία των οποίων όπως υποστήριξαν δεν έχει αντιμετωπιστεί και ακόμη και όπου έγιναν δεν ήταν αποτελεσματικά και αποτέλεσαν «μπαλώματα».

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ