.
.
.
.
.

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022

Πρόεδρος ΠΕΔ Θεσσαλίας: Έκφραση συμπαράστασης στον Δήμαρχο Αγιάς για την απρόκλητη επίθεση που δέχτηκε

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και δήμαρχος Δήμου Κιλελέρ κ. Αθανάσιος Νασιακοπουλος, εκπροσωπώντας το σύνολο των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, εκφράζει τη συμπαράσταση του στον δήμαρχο Δήμου Αγιάς κ. Αντώνη Γκουντάρα, ο οποίος δέχτηκε απρόκλητη επίθεση από κάτοικο της περιοχής στην προσπάθεια του να επιτελέσει το καθήκον του ως δήμαρχος με τα συνεργεία του δήμου, προκειμένου να καθαρίσουν δημόσια έκταση και ένα τμήμα της παραλίας, τα οποία είχαν καταπατηθεί από τον επιτιθέμενο.

Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας: "Η υπογραφή της Διυπουργικής δικαιώνει τον αγώνα όλων μας"

Από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας ως προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Καρδίτσας, πραγματοποιήσαμε σειρά συναντήσεων με τις πολιτικές αρχές και τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να γνωστοποιήσουμε την αναγκαιότητα ανέγερσης νέου και σύγχρονου Αστυνομικού Μεγάρου για την κάλυψη των αναγκών της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, τη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών του αστυνομικού προσωπικού και των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας.

Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Ικανοποίηση για το Ψήφισμα του Δ.Σ. Καρδίτσας για την επιστρεπτέα προκαταβολή

Με μεγάλη ικανοποίηση είδαμε το ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας με την υπογραφή του προέδρου του κου Κόντου Θωμά, να αποστέλλεται στους αρμόδιους Υπουργούς και να συμπαραστέκεται στο δίκαιο αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου της Καρδίτσας.

Την Κυριακή 17 Ιουλίου το ετήσιο μνημόσυνο του Δημήτριου Μαντζιαφού

Τελούμε την Κυριακή 17 Ιουλίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρδίτσας το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού Δημήτριου Μαντζιαφού.

Πρόγραμμα επισκέψεων αγροτικών ιατρών στα Περιφερειακά Ιατρεία του Δήμου Αργιθέας από 18 - 24 Ιουλίου

Ενημερώνουμε τους δημότες μας για το πρόγραμμα επισκέψεων των αγροτικών ιατρών στα Περιφερειακά Ιατρεία του Δήμου Αργιθέας, από 18-7-2022 μέχρι 24-7-2022, για το οποίο μας πληροφόρησε επίσημα το Κέντρο Υγείας Μουζακίου, και συγκεκριμένα:

Παράταση προθεσμίας μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2022 για πληρωμή της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς του ΕΛΓΑ

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Στύλιος, κατόπιν συνεργασίας που είχε με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, αποφάσισε να δοθεί τρίμηνη παράταση, μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου 2022, της πληρωμής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς στον ΕΛΓΑ για τους γεωργούς και κτηνοτρόφους οι οποίοι δεν έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους για το έτος 2021.

Φώτης Αλεξάκος: "Το Διοικητήριο της Π.Ε. Καρδίτσας ως μία ακτινογραφία της λειτουργίας της Περιφέρειας - Ερωτήματα"

Τα όσα απίστευτα έχουν γίνει στο έργο "ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ν.Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ" αποτυπώνουν ανάγλυφα τον κάκιστο τρόπο διοίκησης Αγοραστού, Τσιάκου και των εκλεκτών τους.

Επταήμερη προθεσμία από το Δήμο σε καφέ της Καρδίτσας για τα τραπεζοκαθίσματα

Προθεσμία 7 ημερών για να περιορίσουν την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων τους εντός του οριοθετημένου κοινόχρηστου χώρου που δικαιούνται να καταλαμβάνουν, σύμφωνα και με την άδεια που κατέχουν, έδωσε σήμερα (15/7) ο Δήμος Καρδίτσας σε κεντρικές καφετέριες της πόλης.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ