.
.
.
.
.

Σάββατο, 16 Ιουλίου 2022

Εφικτός ο στόχος της ανακατασκευής της ιστορικής γέφυρας Κοράκου (+Φώτο)

Το αισιόδοξο μήνυμα ότι η ανακατασκευή  της ιστορικής πέτρινης γέφυρας του Κοράκου που κτίστηκε το 1515 από τον τότε επίσκοπο Λαρίσης Βησσαρίωνα τον Β και έπεσε «θύμα» του εμφυλίου πολέμου το 1949, και  αποτελεί όνειρο δεκαετιών για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής είναι πλέον ένας εφικτός στόχος,

Χαλαρή (και φυσιολογική για την εποχή) η τουριστική κίνηση στη λίμνη Πλαστήρα

Η φυσιολογική για την εποχή τουριστική κίνηση παρατηρείται, την δεδομένη χρονική στιγμή, στη λίμνη Πλαστήρα. Το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η χαλαρότητα και η χαμηλή πληρότητα.

Δύο νέα τζιπ για τις ανάγκες της Π.Ε. Καρδίτσας – Περιφέρειας Θεσσαλίας

Δύο καινούργια αυτοκίνητα τύπου τζιπ αποκτά η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας για την κάλυψη των υπηρεσιακών της αναγκών. Τη σχετική απόφαση ανάθεσης της προμήθειάς τους από το ελεύθερο εμπόριο υπέγραψε ο Περιφερειάρχης κ. Κ. Αγοραστός.

Και την νέα σεζόν με Στ. Μπελάγια στο «τιμόνι» ο Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Στέφανο Μπελάγια ανακοινώνει ο Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ», κάνοντας το πρώτο βήμα για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς και το επόμενο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ.

Στο 1,9 εκατ. κυβικά ημερησίως ανεβαίνει η παροχέτευση νερού από τη λίμνη Πλαστήρα

Αυξημένη παροχέτευση νερού από τη λίμνη Πλαστήρα θα απαιτηθεί για τις επόμενες μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η ισορροπία του συστήματος άρδευσης που διαταράχθηκε από την καταστροφή του χωμάτινου φράγματος της Μέλισσας.

Γ.Ε.Σ.: 47χρονος Αρχιλοχίας τραυματίστηκε θανάσιμα σε μονάδα της Ημαθίας

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώθηκε ότι, κατά τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 16 Ιουλίου, o Αρχιλοχίας (ΥΓ) Α.Τ., ο οποίος υπηρετούσε σε Μονάδα της Ημαθίας, 47 ετών, τραυματίστηκε θανάσιμα από όπλο, ευρισκόμενος εντός του Στρατοπέδου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ