.
.
.
.
.

Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022

Κ. Γκαβογιάννης: "Ερήμην των δημοτών"

Είναι πάμπολλα τα παραδείγματα που αποδεικνύουν πως ο Δήμαρχος Καρδίτσας λειτουργεί λες και ο Δήμος είναι τσιφλίκι του. Όχι μόνο ο Δήμος, αλλά ότι υπάρχει στα όριά του, ακόμα και οι επιχειρήσεις των δημοτών.

274 λιγότεροι μισθωτοί τον Ιούνιο στο ν. Καρδίτσας

Συνεχίστηκε και τον Ιούνιο το αρνητικό ισοζύγιο στη μισθωτή εργασία στο Ν. Καρδίτσας αφού με βάση τα στοιχεία του συστήματος «Εργάνη» τον περασμένο μήνα «χάθηκαν» 274 θέσεις μισθωτής εργασίας στην περιοχή μας με το σχετικό ισοζύγιο να παραμένει αρνητικό και αθροιστικά από τις αρχές του 2022.

Φοιτητικές κατοικίες: Μέτρια διαθεσιμότητα, σταθερές τιμές στην Καρδίτσα

Την εκτίμηση ότι οι τιμές για τις φοιτητικές κατοικίες στην Καρδίτσα δεν θα παρουσιάσουν φέτος άνοδο, έκανε, μιλώντας στο KarditsaLive.Net, ο συμπολίτης διευθυντής της KW one στη Θεσσαλία κ. Κώστας Κολοβός.

Πτώση αεροσκάφους Αντόνοφ: Δεν βρέθηκε επικίνδυνη ουσία στο φορτίο - Εντοπίστηκαν 6 σοροί

Δεν βρέθηκε κάποια επικίνδυνη ουσία στο φορτίου του μοιραίου Antonov που προέκρουσε χθες λίγο πριν τα ξημερώματα στο Παλαιοχώρι Καβάλας σύμφωνα με τον Δήμαρχο Παγγαίου.

Γ. Νταουτάς: Εντατικοί έλεγχοι, λίγα πρόστιμα, ικανοποιητική συμμόρφωση σε θέματα πυροπροστασίας

Σημαντική συμμόρφωση των πολιτών στην αποφυγή δραστηριοτήτων που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιές, διαπιστώνει ο επιχειρησιακός διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Π.Ε. Καρδίτσας κ. Γιώργος Νταουτάς, μιλώντας στο KarditsaLive.Net.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ Καρδίτσας: "Να μετατραπεί η επιστρεπτέα προκαταβολή σε μη επιστρεπτέα, να υπάρξει ισότιμη αντιμετώπιση όλων των επιχειρήσεων που επλήγησαν"

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εκμεταλλεύεται την πανδημική και ενεργειακή κρίση για να εκκαθαρίσει την αγορά, βάζοντας στο στόχαστρο τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ