.
.
.
.

Κυριακή, 24 Ιουλίου 2022

Επικίνδυνη πυρκαγιά σε δύσβατο σημείο στον οικισμό Κούτσουρο - Αντιμετωπίστηκε άλλη πυρκαγιά στην Αγιοπηγή

Μεγάλη κινητοποίηση είναι σε εξέλιξη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσας το βράδυ της Κυριακής (24/7) για πυρκαγιές που ξέσπασαν σε Αγιοπηγή και οικισμό Κούτσουρου.

Κ. Γκαβογιάννης: "Υφίστανται, αλλά δεν υπάρχουν"

Πρόσφατα έθεσα το θέμα της επικαιροποίησης των χρήσεων γης. Ένα θέμα τόσο καίριο, που παραδόξως δεν το αγγίζει κανείς, ούτε καν το συζητά, γιατί έχουμε αγκιστρωθεί σε αντιλήψεις περασμένων ετών.

Ανοιχτή Συνέλευση: "Η τρομοκρατία δεν θα περάσει - Άμεση παύση όλων των διώξεων"

Για τρίτη φορά οι διαδηλώσεις στον Τύμπανο καταστέλλονται. Σήμερα, Κυριακή 24/7/2022, αστυνομικές δυνάμεις επιτέθηκαν με βία σε διαδηλωτές που κινητοποιήθηκαν ενάντια στη μεταφορά και εγκατάσταση ανεμογεννητριών στον Τύμπανο Αργιθέας.

Παραμένουν εκτός λειτουργίας οι παιδικές χαρές του Δήμου Καρδίτσας - Από Αύγουστο οι πρώτες πιστοποιήσεις

Ο ερχόμενος μήνας μπορεί να αποτελέσει την αρχή του τέλους μίας δυσάρεστης κατάστασης που επικρατεί με τις παιδικές χαρές του Δήμου Καρδίτσας. Κι αυτό γιατί όχι μόνο θα έχουν γίνει πιστοποιήσεις καταλληλότητας αλλά και γιατί θα ξεκινήσει ένας κύκλος περιοδικών ελέγχων, συντηρήσεων και πιστοποιήσεων, από εξειδικευμένη εταιρεία.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών 25-26 Ιουλίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 και ώρα 7:30΄μ.μ., επί τη ιερά μνήμη της αγίας και ενδόξου οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής της αθληφόρου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ