.
.
.
.

Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: "Όχι στην εκχώρηση σε ιδιώτη της δημόσιας έκτασης - βοσκότοπο σε Βλαχογιάννη, για δημιουργία φωτοβολταϊκού"

Στο πλαίσιο της απελευθέρωσης και ιδιωτικοποίησης του τομέα της ενέργειας, που υλοποιούν εδώ και χρόνια η Ε.Ε, όλες οι αστικές κυβερνήσεις (Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ), έχουμε και στη Θεσσαλία, μια μεγάλη επέλαση επιχειρηματικών επενδύσεων σε φωτοβολταικά και ανεμογεννήτριες, με σκοπό την αποκόμιση μεγάλων κερδών.

Δημοπρατείται το έργο του τηλεελέγχου - τηλεχειρισμού του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Παλαμά

Στην προκήρυξη ανοικτού δημόσιου διεθνή, ηλεκτρονικού διαγωνισμού μέσω της πλατφόρμας του ΕΣΗΔΗΣ για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια, Εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία Συστήματος Ελέγχου Διαρροών (Τηλεέλεγχος-Τηλεχειρισμός), Παρακολούθησης και Αυτομάτου Ελέγχου Υδραυλικών και Λειτουργικών Παραμέτρων Κεντρικού Συστήματος Τροφοδοσίας Δικτύου Ύδρευσης του Δήμου Παλαμά» προχώρησε ο Δήμος Παλαμά.

Ο Χρήστος Κουτρομάνος νέος πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ. Μουζακίου

Ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Μουζακίου Χρήστος Κουτρομάνος θα είναι ο νέος πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μουζακίου (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.) στη θέση του παραιτηθέντα Γεώργιου Γέρμανου.

Πύλη: Σύλληψη φυγόποινου άνδρα που κατείχε επιπλέον παράνομα μαχαίρι, σουγιά και κροτίδα

Συνελήφθη χθες Τρίτη (9/8) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Πύλης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας άνδρας, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων, καθώς και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Το Σάββατο 13 Αυγούστου το 40ήμερο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Οικονόμου

Τελούμε τo Σάββατο 13 Αυγούστου 2022 στον Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης Σοφάδων το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας πατέρα, παππού, αδερφού και θείου Κωνσταντίνου Οικονόμου.

ΕΛΓΑ: Πληρωμή προκαταβολών ενίσχυσης προανθικού σταδίου 2021

Σήμερα, Τετάρτη 10 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί πληρωμή προκαταβολής ύψους 70% έναντι ενισχύσεων σε παραγωγούς, οι οποίοι επλήγησαν από τους παγετούς της περιόδου από την 15η Φεβρουαρίου έως την 20η Απριλίου 2021 και των οποίων οι καλλιέργειες ήταν σε βλαστικό στάδιο, μη καλυπτόμενο ασφαλιστικά από τον ΕΛ.Γ.Α. (προανθικό στάδιο) σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Α. Λυκουρέντζος.

Ο Δημήτρης Τσιάμης είναι έτοιμος για το έκτο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της καριέρας του!

Το απόγευμα της Δευτέρας (15/8) ο Δημήτρης Τσιάμης θα μπει για έκτη φορά στην αθλητική του καριέρα σε ένα στάδιο για να συμμετάσχει σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ