.
.
.
.
.

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022

Ευρωμπάσκετ 2022: Το ταξίδι τελείωσε νωρίς για την Εθνική μας (107-96 από την Γερμανία)

Η Εθνική Ομάδα δεν τα κατάφερε. Το τελικό 107-96 έδωσε στη Γερμανία το δικαίωμα να κάνει το επόμενο βήμα μέσα στο δικό της σπίτι και να αγωνιστεί στους ημιτελικούς, Εκεί όπου στις 16/9 την περιμένει η Ισπανία.

Αντιπαράθεση Νάνου - Τσιαντή για την αξιοποίηση του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης»

Η αξιοποίηση του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» από το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα αποτέλεσε σημείο αντιπαράθεσης μεταξύ του Δημάρχου κ. Παν. Νάνου  και του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Δημ. Τσιαντή κατά τη διάρκεια της αποψινής (13/9) συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ετοιμάζει πρόσκληση ενδιαφέροντος για το υδατοδρόμιο ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Εντός των επόμενων ημερών και πιθανότατα ως το τέλος του μήνα, ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα θα δημοσιοποιήσει πρόσκληση ενδιαφέροντος για την κατασκευή υδατοδρομίου στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου Λαμπερού σε συνέχεια της σχετικής απόφασης που είχε λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο τον περασμένο Φεβρουάριο.

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: "12 χρόνια χωρίς γέφυρα στη θέση «Ρογκάκια» στον Μέγδοβα"

Για τη μη τοποθέτηση γέφυρας «Μπέλευ» ή κατασκευή άλλης στη θέση «Ρογκάκια» στον Μέγδοβα ποταμό, η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας, τρείς φορές τα τελευταία 2 χρόνια ανάδειξε το ζήτημα στο Π.Σ, ζητώντας να τοποθετηθεί επιτέλους η πολυπόθητη γέφυρα για να συνδέσει τα χωριά Νεράιδα – Καροπλέσι στα ορεινά της Καρδίτσας.

Κίνηση Πολιτών «Σώστε την Κοιλάδα του Αχελώου»: "Κατά του Υδροηλεκτρικού έργου Αυλακίου, στην Κοιλάδα Αχελώου, η πλειοψηφία των θιγόμενων κατοίκων του Δήμου Αργιθέας!"

Κατά του Υδροηλεκτρικού έργου Αυλακίου, στην Κοιλάδα Αχελώου, τάχθηκε η πλειοψηφία των θιγόμενων κατοίκων του Δήμου Αργιθέας τον περασμένο Αύγουστο στην Επισκοπή Βραγκιανών του Δήμου Αργιθέας Καρδίτσας σε Επιστημονική Ημερίδα που διοργανώθηκε από την κίνηση Πολιτών «Σώστε την Κοιλάδα Αχελώου» με την συμμετοχή της «Πρωτοβουλίας Φορέων και Πολιτών για την Προστασία και Ανάπτυξη της Κοιλάδας Αχελώου.

Α.Σ.Κ.: "Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον μεγάλο φιλικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό!!!"

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, που στο ημίχρονο του αγώνα θα πάρει το όνομα του μεγάλου Καρδιτσιώτη αθλητή Γιάννη Μπουρούση σε ειδική εκδήλωση.

Συμπληρωματική πλήρωση κενών θέσεων στο 1ο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Καρδίτσας

Μετά την ολοκλήρωση της β΄ φάσης των ηλεκτρονικών εγγραφών και σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπ. αριθ.: 61/ΔΕΠΠΣ/7-9-2021 (ΦΕΚ 4100/τΒ΄/8-9-2021) Απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής και τις οδηγίες της Επιστημονικής Επιτροπής Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων (Ε.Ε.Π.Π.Σ.), προβαίνουμε στη διαδικασία συμπληρωματικής πλήρωσης επιπλέον 3 θέσεων φοίτησης στην Α΄ Λυκείου και 2 θέσεων στη Β΄ Λυκείου του 1ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ