.
.
.
.
.

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου η κηδεία του Αιδεσιμολογιότατου Πρωτοπρεσβύτερου πάτερ Βασίλειου Τάτσιου

Κηδεύεται τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 12.00 μ. από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καρδίτσας ο Αιδεσιμολογιότατος Πρωτοπρεσβύτερος πάτερ Βασίλειος Τάτσιος, ετών 80.

Δήμος Μουζακίου: Αγορά κτηρίου που θα στεγάσει το Αρχαιολογικό - Λαογραφικό Μουσείο

Μέχρι το τέλος του χρόνου (2022) και εφόσον δεν προκύψει κάτι έκτακτο, το Αρχαιολογικό-Λαογραφικό Μουσείο Μουζακίου θα έχει αποκτήσει νέα στέγη, στο κέντρο της πρωτεύουσας του Δήμου.

Έγκριση και παραλαβή παλαιάς μελέτης του οδικού έργου "Πετρίλο - Όρια νομού"

Την παραλαβή του συνόλου της μελέτης του οδικού έργου "Πετρίλο - Όρια νομού (προς Τροβατο-σύνδεση με ν. Ευρυτανίας" ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών ν. Καρδίτσας συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Όπως γνωρίζετε, ο Δήμος Καρδίτσας διοργανώνει και για το 2022 την Ευρωπαική εβδομάδα  κινητικότητάς (Ε.Ε.Κ) η οποία  ήδη ξεκίνησε την Παρασκευή 16/9/22 και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 22/9/22 με μια μεγάλη συμμετοχή Συλλόγων με ποικίλες   & πρωτοποριακές  δράσεις για την πόλη μας.

Οι πληρωμές από ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ και Υπουργείο Εργασίας για την εβδομάδα 19-23 Σεπτεμβρίου

Περί τα 64,1 εκατ. ευρώ σε 91.645 δικαιούχους θα καταβληθούν την εβδομάδα 19-23 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο των καταβολών του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, του e-ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Με Super Puma ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένου ορειβάτη στον Όλυμπο

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης ενός ορειβάτη στον Όλυμπο, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσε την ώρα που βρισκόταν σε δύσβατη πλαγιά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Συνάντηση του Γ. Κωτσού με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Γ. Καράγιαννη

Στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών βρέθηκε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός όπου συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ