.
.
.
.
.

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022

Παραδόθηκε σε χρήση το πλήρως ανακαινισμένο Βοηθητικό Γήπεδο Αλκαζάρ

Παρουσία πλήθους παιδιών από τις Ακαδημίες Στίβου της Λάρισας Πελασγός, ΑΕΛ και ΕΑΛ παραδόθηκε  σήμερα (19/9) σε χρήση  το Βοηθητικό Γήπεδο Αλκαζάρ που ανακαίνισε πλήρως η Περιφέρεια Θεσσαλίας, μετατρέποντας το σε σύγχρονο προπονητήριο στίβου.

Προς υπογραφή η σύμβαση του έργου για την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης στο Δαμάσι

Ξεκινά το επόμενο διάστημα η κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης στο Δαμάσι καθώς ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός έδωσε την έγκριση για την υπογραφή σύμβασης του έργου.

Την ένταξη ακινήτων του πρώην Δ. Σελλάνων στο κτηματολόγιο επιδιώκει ο Δήμος Παλαμά

Ακίνητα του πρώην Δήμου Σελλάνων που δεν είχαν δηλωθεί στο κτηματολόγιο, την εποχή που γίνονταν η σχετική διαδικασία, προσπαθεί να εντάξει ο Δήμος Παλαμά, στην κατοχή του οποίου πέρασαν μετά την ενοποίηση.

Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Ν. Καρδίτσας: "Την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου Επίσκεψη Στελεχών του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Καρδίτσας"

Την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022 και από ώρες 10:30' έως 20:00' στα πλαίσια του Προγράμματος των επαφών της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με τους Πολίτες, τους Φορείς, τους Ελεύθερους Επαγγελματίες, τους Εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα Κομματικά Στελέχη, θα επισκεφθεί τον Νομό Καρδίτσας, Κλιμάκιο από υψηλόβαθμα Στελέχη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και Μέλη της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Κατάληψη στο 1ο ΕΠΑΛ και βανδαλισμοί στο 2ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας έβαλαν «λουκέτο» στα σχολεία - Σοβαρές φθορές και στο 5ο ΓΕΛ

Φαινόμενα καταλήψεων, αλλά και βανδαλισμών πριν ακόμα συμπληρωθεί η πρώτη εβδομάδα του νέου σχολικού έτους καταγράφηκαν σε σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην πόλη της Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ