.
.
.
.
.

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022

Στρώνεται ο έτοιμος χλοοτάπητας στο γήπεδο ποδοσφαίρου στο «Παλέρμο» (+Φώτο +Βίντεο)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για το στρώσιμο έτοιμου χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου που βρίσκεται στην νότια πλευρά του Παλέρμου που εντάσσονται στο πλαίσιο του έργου αποκατάστασης των ζημιών που υπέστη από τον Ιανό.

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου το 40ήμερο μνημόσυνο της Κωνσταντίας Κουπανά

Τελούμε την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής της κοινότητας Αγίας Παρασκευής Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς και θείας Κωνσταντίας Κουπανά.

Τ.Ε. Καρδίτσας ΚΚΕ: Ανακοίνωση για την επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου με αφορμή τα 2 χρόνια από τον "Ιανό"

Μπορεί να έχουν περάσει 2 χρόνια από τις καταστροφικές πλημμύρες που χτύπησαν τον νομό μας κατά τη διάρκεια του Ιανού, όμως οι πληγές παραμένουν ανοιχτές για πολλούς εργαζόμενους, αγρότες, αυτοαπασχολούμενους της πόλης και της υπαίθρου που ακόμα πληρώνουν τις συνέπειες της έλλειψης ολοκληρωμένης αντιπλημμυρικής προστασίας. 

Δήμος Σοφάδων: Σεμινάρια «ζωής» από το ΕΚΑΒ Καρδίτσας

Ο Δήμος Σοφάδων και το ΕΚΑΒ Θεσσαλίας - Τομέας Καρδίτσας διοργάνωσαν εκπαιδευτικό σεμινάριο του προσωπικού του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων στις Πρώτες Βοήθειες που αφορούσε τόσο τη θεωρητική ανάλυση όσο και την πρακτική εξάσκηση σε δεξιότητες Βασικής Υποστήριξης Ζωής-ΚΑΡΠΑ με την χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή και την  αντιμετώπιση θύματος πνιγμονής από ξένο σώμα.

Ιερά Μητρόπολη: Ημερολόγιο εκδηλώσεων - εκκλησιασμών 24-27 Σεπτεμβρίου

Την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου, η τοπική μας Εκκλησία τιμά τον άγιο και ένδοξο ιερομάρτυρα Σεραφείμ αρχιεπίσκοπο Φαναρίου και Νεοχωρίου, στο Φανάρι (τόπος μαρτυρίου του Αγίου). Η εορτή αυτή θεσπίστηκε το 1936 από τον μακαριστό Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κυρό Ιεζεκιήλ.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ