.
.
.
.
.

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022

"Διακήρυξη αρχών και θέσεων του Κινήματος Άνεμος Αλλαγής για το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα"

Με τη συμμετοχή πλήθους συνεργατών, παρουσία του π. Πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, σε μια κατάμεστη αίθουσα, στο Δ.Δ. Νεοχωρίου του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, το Κίνημα Άνεμος Αλλαγής για το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, με επικεφαλής το Θεόδωρο Ι. Μπίτσιο, προέβη στη διακήρυξη των αρχών και των θέσεων σύμφωνα με τις οποίες θα λάβει μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβριου του 2023.

ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ. Μουζακίου: Σε δύο προσλήψεις συμβασιούχων για το ΚΔΑΠ προχωρά το επόμενο διάστημα

Με απόφαση του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ. Μουζακίου αποφασίστηκε η πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης (ωρομίσθιο) 2 ατόμων με σκοπό την απασχόληση καθηγητών σε Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ).

Λάρισα: Διασωληνώθηκε 21χρονος που τραυματίστηκε στην οδό Ιωαννίνων

Σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο ο μοτοσικλετιστής που το απόγευμα (της Δευτέρας 26/09) τραυματίστηκε σε τροχαίο που σημειώθηκε επί της Ιωαννίνων  όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με ΙΧ.

Περίπου 400 επιπλέον σχολικά γεύματα προϋπολογίζονται για σχολεία του Δήμου Καρδίτσας - Σταθερός ο αριθμός για το Δήμο Σοφάδων

Τα δημοτικά Σχολεία των Δήμων Καρδίτσας και Σοφάδων είναι αυτά που και φέτος, σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου, θα ενταχθούν στο πρόγραμμα της δωρεάν διανομής σχολικών γευμάτων.

Καρδίτσα: Παραστάσεις διαμαρτυρίας για τις αυξήσεις «φωτιά» στο ρεύμα και την ενέργεια (+Φώτο +Βίντεο)

Δραστική μείωση τιμής και πλαφόν στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος από όλους τους παρόχους και ανάλογες μειώσεις στις τιμές του πετρελαίου θέρμανσης και του φυσικού αερίου ζητούν φορείς και οργανώσεις της Καρδίτσας που συμμετείχαν σε παραστάσεις  διαμαρτυρίας που οργάνωσε το απόγευμα  το Συνδικάτο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Καρδίτσας έξω από τα καταστήματα παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ